Ce am mai scris ?
Loading...
miercuri, 20 iunie 2012

Ce costum de baie alegi ?

11:12
Intrucat suntem in sezonul cald nu e o idee rea sa punem in discutie problema costumelor de baie feminine si sa redescoperim ce mai este considerat sexy din acest punct de vedere.
Se stie ca oferta este foarte bogata, dar eu(poate si voi) nu intotdeauna reusesc sa gasesc ceva care sa ma incante la maxim.
Stim toate ca, daca nu iti cumperi macar 2 costume de baie de acasa, inainte de a pleca la mare, atunci cu mare greu vei gasi ceva satisfacator pe litoral deoarece, in ciuda ofertei bogate, fiecare dintre noi, mai ales femeile, au o anume linie a corpului si clar trebuie sa probezi multe modele inainte de a gasi ceea ce te avantajeaza, si nu stii daca gasesti ce iti trebuie la mare si daca ai timpul necesar.Mergi acolo sa te distrezi si sa faci plaja…Nu ai timp de cumparaturi.
Pentru o femeie cel mai bine e sa iti cumperi de acasa, unde ai si timp si rabdare pentru a iti gasi ceea ce doresti. Cel mai important e  sa te decizi asupra modelului de costum de baie care sa te prinda cel mai bine.
Exista multe modele de costume de baie, de exemplu, unele care ascund mai multa piele si altele mai indraznete care arata aproape tot
Unele costume de baie, te pot face sa arati sexy si cu vino-ncoa si vor fi preferate probabil de adolescente si tinere pe cand altele te fac sa arati la fel de sexy insa ceva mai stilata, adica o alegere buna pentru femeile casatorite care sunt si frumoase
Pentru a arata bine intr-un costum de baie nu e de ajuns ca acesta sa se potriveasca la fix pe tine si sa scoata in evidenta formele tale sexy ci mai e nevoie si de  o atitudine pe masura data de chiar modelul pe care ti l-ai ales fie mai indraznet fie mai clasic. 
In rest nu poti decat sa te distrezi la maximum si sa iti faci prieteni noi si de cea mai buna calitate.
Alături de costumele de baie, cel mai important lucru care nu trebuie să-ți lipsească din bagajul pentru plajă sunt rochiile de plajă. Cu o rochie de plajă poți să mergi de la hotel către malul mării fără să depui prea mare efort să te schimbi.
De încălțat poți să porți o pereche de sandale de vara.
Asa ca…..ne intalnim la plaja :)

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer