Ce am mai scris ?
Loading...
miercuri, 15 mai 2013

Baietii nu au defecte, ei au numai calitati

21:59

Astazi asistai intr-o cafenea,oarecum la o discutie care ma pusa putin pe ganduri, referitor la limitarea mintala a unor “dragute” cat si a “masculilor” care le insoteau.

In acceptiunea lor, toti baietii sunt lasi,fustangii,violenti,dezordonati,prefacuti si sfoaraie :P.

Cel putin, asa spuneau fetele langa care petrecui azi mai bine de o ora.Fetele erau insotite si de cativa masculi care la un moment dat incepura sa se apere, cu niste voci destul de apasate.

Ei sustineau ca barbatii nu sunt lasi dar ca ei nu recunosc ca isi inseala prietena, doar din dorinta de a nu le face sa sufere. Vezi sa nu.

De asemenea, ei sustin ca nu se uita tot timpul dupa altele, ci ei au doar simtul frumosului, al armoniei universale, in care,obligatoriu, intra si femeile.barbati vs femei

Barbatii nu sunt violenti, ei au personalitatea si taria de a-si sustine punctul de vedere imediat ce acesta a fost exprimat.

La un moment sustineau ca ei nu sunt dezordonati ci doar distrati, iar dezordinea e facuta pentru noi fetele, pentru ca noi sa ne simtim utile, aranjand hainele sau diverse alte lucruri pe care ei nu le gasesc niciodata.

De asemenea, ceea ce m-a facut sa zambesc, a fost faptul ca ei nu sunt prefacuti, si ca durerile lor sunt mult mai cumplite decat ale femeilor, si ca oboseala se instaleaza mult mai repede la barbati si ca ei sunt recunoscuti ca fiind mult mai ocupati.

De asemenea, ei sustin ca nu sfoaraie si ca vorbesc in somn datorita stresului de peste zi, si ca noi fetele suntgem cele vinovate ca avem insomnii si ca atare suntem deranjate de zgomotul scos de ei.

Voi ce parere aveti ?

2 comments:

  1. Barbati, au doar defecte. Niciodata nu suntem perfecti, mereu vom avea ceva probleme in viata sau cu ordinea.

    RăspundețiȘtergere
  2. nimeni nu e perfect, fie ca vorbim de femei sau barbati

    RăspundețiȘtergere

 
Toggle Footer