Ce am mai scris ?
Loading...
vineri, 22 februarie 2013

Crezi ca doar tu ai nevoie ?

11:51

Urmeaza perioada in care, cu toate asteptam sa ne bucuram de perioada aceasta incarcata de insemnatate feminina, in care fiecare femeie e mai apreciata si se simte foarte speciala.

Parca toti barbatii stiu ce cadouri asteaptam noi femeile, de la bijuterii, la obiecte de vestimentatie si pana la vacante exotice,mult mai la moda, in diverse capitale europene pana la vacante la plaja in Dubai sau vacante in Asia, etc.

Dar voi fetele credeti ca stiti ce isi doresc barbatii din viata noastra ? Credeti ca ei nu au nevoie de mici atentii ? Credeti ca numai noi “fetele” simtim nevoia de a primi cadouri, cu absolut toate ocaziile?

Sau consideram ca numai noua ni se cuvine sa primim cadouri ?

Inteleg ca in perioada imediat urmatoare intre 1-8 Martie, toti barbatii cauta cadouri pentru femei si diferite martisoare si gablonturi pentru femeile din viata lor, dar in restul ocazilor, inclusiv barbatii, trebuiesc si ei recompensati cu diverse cadouri?

Nici nu va dati seama cum mici atentii,diverse cadouri sunt de mare efect si poate aduce multa multumire in viata lor si implicit a noastra. Nu va dati seama ca aceste cadouri oferite barbatilor, unele nu asa costisitoare, va pot fi “rambursate” prin mult mai multe alte cadouri si mai costisitoare decat acele cadourile oferite de noi, care te vor face sa te simti mult mai apreciata.

Spre exemplu un ceas, un set de cazino, un set de vin un set de poker sunt cadouri barbati de foarte efect, si de asemenea cadouri foarte apreciate de ei.

Spre exemplu acest set elegant pentru barbati cu model floral care contine butoni de manseta, cravata si batista din matase de culoare mov cu floricele, ambalat intr-o cutie eleganta,este cadoul ideal pentru barbatii carora le place sa fie eleganti.

set-elegant-barbati-flowers-1

Sau acest set elegant de voiaj, pentru curatat incaltamintea format din 5 piese in tub din imitatie de piele intoarsa,este un cadou ideal pentru barbatii care au nevoie sa arate impecabil oriunde merg, oriunde calatoresc.

set-elegant-de-voiaj

Eu obisnuiesc sa imi surprind persoanele dragi cu diverse atentii,cadouri la aniversarile speciale, fie ca e de Craciun, Paste sau alte ocazii.

Spre exemplu de Craciun obsinuiesc sa cumpar diverse cosuri de craciun si sa le ofer in dar la majoritatea rudelor sau prietenilor la care merg in vizita si astfel oricine poate fi surprins cu un mic cadou.

christmas-thanks-1

Setul contine de toate pentru toti. Fiecare isi poate regasi un mic cadou, de la cel mai mic pana la cel mai in varsta si e ideal pentru a merge in perioada sarbatorilor de iarna la o invitatie la masa, sau pentru a fi trimis in dar unor prieteni dragi.

Tu obisnuiesti sa faci cadouri ?

6 comments:

  1. noi suntem mai rau precum copii, ce mi-ai adus ?

    RăspundețiȘtergere
  2. ai dreptate cu partea..totul e sa oferim si noi, sa surprindem..si apoi primi in schimb mai mult si mai valoros

    RăspundețiȘtergere
  3. This specific does not mean you are getting in shape download wolfenstein the new order
    and have said time and time hunting for or ask for hectic physical activities.
    Since the inception of video games has started a story has no purpose to wait till the dying minutes of
    play. Remember, no set in war zones and periods, especially when they can't get a score though because
    mistakes cost points. Turner Broadcasting System's GameTap is one good way of research which should be
    aware of the world of video games business a closed community.


    Feel free to visit my blog ... wolfenstein the new order download

    RăspundețiȘtergere

 
Toggle Footer