Ce am mai scris ?
Loading...
miercuri, 27 februarie 2013

Feminitatea se masoara in detalii si …..in secunde

11:23

Scriam zilele trecute despre asortarea vestimentatiei, despre accesorizarea ei, cu bijuterii de calitate.

Si nu cred ca exista femeie careia sa nu ii placa accesorile.Fiecare are stilul ei in materie de cercei, bratari, coliere sau orice alte accesorii. Si de asemenea se stie ca orice femeie iubeste la nebunie sa iasa in evidenta, sa fie admirata pentru tinuta ei si pentru accesoriile sale unice.

Spuneam totusi ca de multe ori, decat sa pui un accesoriu nepotrivit sau un accesoriu ieftin, cu o lucratura proasta, care striga de departe a ieftin, mai bine nu pui deloc.

Se stie, de asemenea, ca femeilor le place sa vorbeasca despre lucrurile pe care le au, despre lucrurile care le fac sa se simta bine.

La fel si cand e vorba de ceasuri. Ceasul este o bijuterie care poate fi accesorizata la orice tinuta.

Cand caut ceva sa imi cumpar, vreau ceva frumos si cu gust sa nu fie nici foarte foarte scump(depinde cine plateste :P) dar sa faca impresie buna.

Ceasurile pot exprima simplu distinctia sociala.Au rolul de a da un aer de rafinament si feminitate fara egal.

Un ceas de calitate poate transforma cu usurinta o tinuta din ceva oarecum fara stralucire, din o tinuta care pare banala, o aparitie glamour de exceptie.

Un ceas se poate asorta oricarei tinute, fie ca e tip bussines, casual, sport  sau foarte eleganta.

Fie ca iti plac ceasurile cu cadran rotund  sau cadran dreptunghiular, ceasurile au rolul de a  da un aer de sofisticat, frumos, interesant oricarei femei.

Ceasuri avand un afisaj analog sau analog-digital, ceasuri avand curea din piele (la cea mai inalta calitate posibila), din silicon, material textil sau din otel inoxidabil, toate pot exprima originalitatea si feminitatea unei tinute.

Totul e sa fie de calitate. Si daca e sa vorbim de calitate vornbim de Cartier, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Gucci, Longines,Rolex, Timex, Omega s.a.m.d.

Ceasurile Tommy Hilfiger mi-au placut intotdeauna. Au un design inovator si avangardist sunt foarte moderne si in tendinte si sunt un accesoriu menit sa atraga toate privirile pasionatilor de fashion.

Brandul Tommy Hilfiger a fost construit pe o filozofie de design foarte puternica prin adaugarea unei perspective fresh stilurilor americane traditionale.

Spre exemplu acest ceas Tommy Hilfiger Gold oferit de B-mall.ro e de-a dreptul magnific.La fel ca in reclama de la Renault Fluence. Il vreau.

ceas tommy hilfiger

Pe piata, au aparut ceasuri pentru noi femeile, la care ai tendinta sa le incadrezi ca fiind barbatesti.

Sunt acele ceasuri unisex, care par masive, barbatesti, care parca si contrasteaza mult cu finetea si rafinamentul unei femei si de asemenea cu mana/incheietura fina a unei femei. Aceste modele au rolul de a sugera incredere in fortele proprii,independenta feminina.

ceas tommy hilfiger femeiesc

  

Totul e sa cumperi ce ti se potriveste.

2 comments:

  1. superb articolul draguta. Nimeni nu stie sa scrie asa de bine ca tine

    RăspundețiȘtergere
  2. Ceasurile de dama la moda sunt cele oversize, tipic barbatesti, runway, boyfriend, astfel sugestiile tale sunt pertinente si educative pentru cei ce nu stiu aceste lucruri.

    RăspundețiȘtergere

 
Toggle Footer