Ce am mai scris ?
Loading...
miercuri, 30 iulie 2008

De ce ne trezim cu fata la cearsaf ?

14:24
            Auzim sau chiar spunem noi adesea , ca o persoana anume(daca nu chiar noi insine) s-a trezit (ne-am trezit ) cu fata la cearsaf.

           Un euphemism sugestiv, ce caracterizeaza starea de spirit negative a persoanei respective.

Brrr…

Ce este de facut pentru a nu ne trezi cu fata la cearsaf?

In primul rind trebuie luate masuri de precautie, pentru a evita din start apropierea starii depressive.Astfel, specialistii recomanda, cu caldura, un cearsaf… colorat. In nuante… calde, care relaxeaza ochiul,implicit mintea si trupul.

Apoi, tineti minte: niciodata, dar absolute niciodata, nu sariti din pat direct in baie ! Altminteri, chiar daca soneria ceasului desteptator v-a “surprins” cu fata la tavan,ziua intreaga va veti comporta ca si cum intai ati fi zarit…cearsaful.

Asadar, “razbunati-va” pe desteptator apasand cu ura, daca vreti, pe butonul care pune pauza soneriei, dar imediat dupa aceea,

intindeti-va ca o pisica alintata, zimbiti zorilor si spuneti-va cu voce tare: “ Ce zi frumoasa !” abia dupa ce somnul a parasit toate fibrele dvs. musculare e indicat sa va ridicati, sa va intindeti iarasi, cu pofta si cumpatat, cum sade bine omului gospodar, si sa purcedeti la toaleta de dimineata.



Nu-i asa ca e grozav ?

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer