Ce am mai scris ?
Loading...
marți, 5 februarie 2019

De ce iti cade parul?

18:12
Cu toate avem probleme cu parul care nu se aseaza usor  zi de zi cum am vrea noi, sau poate nu are volumul dorit. Dar pe langa aceste probleme pe care le putem rezolva la coafor, multe dintre noi ne confruntam si cu caderea parului/ rarefierea lui.
Caderea parului as putea spune ca este un proces normal daca are loc in anumite limite si anume 40 pana la 50 de fire de par pe zi. caderea parului
E bine de stiut ca durata vietii unui fir de par e poate de 4 pana la 6 ani, dupa care firul de par cade si este inlocuit de un alt fir de par, astfel ca firele de par se regenereaza in mod constant fara a se rari.
Caderea parului e anormala atunci cand se depaseste limita de care va vorbeam mai sus, si atunci chiar ar trebui sa ne ingrijoram si sa ii acordam o atentie sporita.
Caderea parului poate fi de durata caz in care e determinta de unele boli sau de unele modificari ale pielii capului.
In toate cazurile, caderea parului nu trebuie combatuta cu produse cosmetice gresite sau recomandate de “unii-altii”, ci doar cu produse cosmetice recomandate in urma unui consult dermatologic.
Sunt femei la care le cade parul dupa perioada de sarcina, in primele 10 saptamani, cauza fiind de cele mai multe ori datorita faptului ca regenerarea parului e putin incetinita in timpul sarcinii.
In cazurile acestea, vopsirea parului sau coafurile sofisticate sunt poate cele mai neinspirate actiuni.
De asemenea unele boli interne sau chiar si lipsa unor vitamine din organism sunt poate cauza unor astfel de caderi mai agresive ale parului.ea noi
Dar de departe cele  mai daunatoare sunt deprimarile sufletesti/stresul, cu care ne luptam zi de zi.
Next
This is the most recent post.
Postare mai veche

1 comments:

  1. stresul e inamicul numarul unu al sanatatii noastre, ca urmare este cauza principala a multor dereglerari ale corpului nostru

    RăspundețiȘtergere

 
Toggle Footer