Ce am mai scris ?
Loading...
joi, 24 aprilie 2014

Mentineti tineretea cu cremele pe baza de aur

07:18

Stim cu toate ca aurul joaca un rol important in infrumusetarea tinutei noastre. Dar oare cate dintre noi stim ca exista produse cosmetice de infrumusetare care au in compozitie particule fine de aur, particule care au un rol important si confirmat de foarte foarte multi ani in stimularea circulatiei(care e responsabila de apariţia de celule noi) cu un efect de anti-imbatranire dar care dau in acelasi timp o stralucire radianta pielii noastre.

Sper ca nu va ganditi ca aceste creme contin aur in cantitati mari.creme cu aur

Cremele de corp cu aur au avantajul ca patrund rapid in piele si hidrateaza in profunzime, iti dau o stralucire de aur foarte placuta la privire si au de asemenea un parfum elegant si foarte apreciat. Asta pe langa aspectul de intinerire si fermitate al pielii.

Se spune ca aceste creme cu aur au si un puternic efect antiinflamator, care incetinesc secretia de melatonina si care reduc numarul de pete pigmentare de pe fata.

Nu va ganditi ca aceste creme cu aur sunt periculoase. Acestea nu au reactii adverse la sistemul imunitar, ci dompotriva ajuta la absortie si au in acelasi timp proprietati antibacteriene.

Cremele pe baza de aur sunt recomandate in general pentru toate tipurile de ten.  

Adevarat ca piata careia i se adreseaza cremele cu aur e considerata o piata de lux, care se confirma intr-o anume masura si in pretul acestora. Dar cu toate astea nu sunt foarte scumpe si nu trebuie sa va ganditi ca inseamna opulenta sau snobism.

Rezultatele obtinute in urma folosirii produselor cosmetice pe baza de aur sunt foarte pozitive si bine primite de sexul frumos.

Cremele pe baza de aur se pot aplica in foarte multe zone ale corpului: pe fata, gat, decolteu, braţe, picioare, abdomen şi chiar pe fese.

Produsele cosmetice pe baza de aur sunt din cele mai variate si acopera o gama larga de produse cosmetice care se prezinta sub forma de crema sau gel, fie ca vorbim de produse pentru stimularea metabolismului, creme cu protectie solara, creme pentru  mentinerea elasticitatii si fermitatii pielii, baza de machiaj sau chiar creme contur pentru ochi, masti sau creme antiimbatranire etc.

Ganditiva poate numai daca ati folosi o baza de machiaj pe baza de aur, vei avea un plus de luminozitate iar tenul tau va avea un aspect sanatos.

Producatori sunt din ce mai diversi: Eveline, Brische, Jacomo, Diet Esthetic, Auriga, Yves Saint Laurent, Dior, Elizabeth Arden, Vichy, MATIS Paris etc.diet-esthetic-gold-crema-pentru-ten-cu-aur___8

Am incercat Eveline care e divina iar de  la Diet Esthetic am incercat crema pentru ten cu aur si pot spune ca e placuta daca nu chiar magnifica(pentru ca e important cum ma simt eu).

E potrivita pentru toate tipurile de ten. O aplic dimineata pe fata si pe gat si chiar pe decolteu. Important e ca pielea sa fie uscata si curata si se aplica prin miscari circulare pentru absortie maima.

Are si factor de protectie UV de 15. E o crema care iti asigura hidratarea perfecta, iti da o catifelare la piele,un aspect suplu.

Iti da parca alta luminozitate, o stralucire radianta si se spune ca intinereste si are si un puternic efect antioxidant.

Spus poate simplu imi face tenul mult mai atractiv si chiar fericit :P.

Si nu cred ca e o femeie care sa nu isi doreasca sa ramana tanara pentru pea mult timp cum de altfel cred ca nu suntem niciodata prea tinere pentru a avea grija de tenul nostru.

2 comments:

  1. nimic nu e prea scump pentru tenul nostru, buna ingrijire inseamna zile mai frumoase

    RăspundețiȘtergere
  2. in primul rand trebuie sa avem grija de noi...sa fim frumoase..o facem pentru fericirea noastra

    RăspundețiȘtergere

 
Toggle Footer