Ce am mai scris ?
Loading...
duminică, 13 iulie 2014

Aveti grija de tineretea voastra

18:32

E natural sa fim frumoase cand suntem tinere. Multe dintre noi nu ne dam seama ca poate niciodata nu vom mai avea poate o piele la fel de proaspata, un ten delicat si transparent care reflecta toate starile noastre sufletesti. E poate varsta la care corpul nostru e poate mai “usor” si are miscari pline de voiciune.

E varsta la care ochii sunt mari si stralucitori, parca pregatiti sa se minuneze oricand, suntem pline de viata, vibram parca de bucuria de a trai si aratam tuturor entuziasmul nostru si pofta de viata.

Ma intreb oare ce facem pentru noi, pentru a ne pastra aceasta prospetime, acest entuziasm? pentru ca odata cu trecerea timpului incepem sa ne domolim.

Nu cred ca greutatile zilnice trebuie sa ne indeparteze cum s-ar zice surasul de pe buze?

Observ zilnic colege de ale mele care cred ca isi pot exercita autoritatea doar daca sunt reci si incruntate, cand de fapt consider ca aceleasi rezultate se pot obtine si daca avem un zambet cald si o voce intelegatoare si ferma.

woman

Daca avem un job de birou nu trebuie sa uitam ca suntem femei si nu trebuie sa adoptam tinute si comportament masculinizat, dar nici prea cochete sau provocatoare.

Consider ca tinuta trebuie sa reflecte o infatisare prezentabila, curata, haine de calitate si elegant imbracate si nu in afara modei, o coafura la moda, totul sa simbolizeze un fel de sobrietate placuta.

Si mai trebuie sa stim ca totul se reflecta pe trupul si chipul nostru, felul cum traim, cum ne ingrijim, cum ne comportam, conditiile in care muncim si traim.

De asemenea starile noastre psihice, insomniile, necazurile de zi cu zi, durerile sufletesti, toate se reflecta pe chipul nostru si implicit ne afecteaza organele interne.

Nu va dati seama cum un somn agitat sau insuficient face ca tenul nostru sa fie obosit, trist si fara vlaga.

Nu va ganditi ca o infatisare(ten) agreabila si cu adevarat feminina se obtine doar cu machiaj cosmetic daca nu avem grija de tenul nostru.

Trebuie sa aveti grija de voi.

PS: sunt simple idei pe care le-am perceput ieri cand stateam tolanita pe iarba.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer