Ce am mai scris ?
Loading...
joi, 3 august 2017

Ți-e poftă de dulce? Caută cele mai bune deserturi în cofetăriile online

23:00
Se spune că o dietă echilibrată înseamnă să ai câte o prăjitură în fiecare mână! Este o glumă, evident, dar este demonstrat și cunoscut faptul că dulciurile creează dependență. Noroc că în ziua de astăzi nu mai trebuie să stai ore în șir în bucătărie pentru a putea savura o prăjitură bună, pentru că se găsesc cofetării la tot pasul.

Dar ce-ai spune să renunți la obișnuitele deserturi din cofetăriile de cartier și să încerci un tort sau câteva prăjituri care să-ți transforme bucuria de a mânca ceva dulce într-o adevărată experiență? Poți face asta fără nici cel mai mic efort, din confortul casei tale, cu doar câteva click-uri.

Cum? Apelând la o cofetărie online specializată în rețete ceva mai inedite decât cele de savarine, amandine sau doboș. De altfel, în ziua de astăzi cofetarii se întrec în prezentări care mai de care mai sofisticate, iar în privința gustului accentul cade pe oferirea unei experiențe frenetice, orgasmice chiar.

Desert livrat la domiciliu

Astfel, indiferent că vrei să te răsfeți cu o prăjitură delicioasă, fie că urmează să ai invitați la cină și vrei să te asiguri că ai desertul perfect, cofetăriile online pot fi cea mai bună soluție. Practic, în doar câteva minute ai comandat produsele dorite, iar ele îți vor fi livrate – în cele mai multe cazuri chiar gratuit! – la domiciliu.

Mai mult, dacă se apropie un eveniment important în familie ori urmează aniversarea cuiva, tortul nu doar că nu poate lipsi, dar trebuie să fie și extrem de bun. Surprinde-ți invitații cu un tort special, al cărui gust să nu-l uite prea ușor!

Ține cont, de asemenea, că aspectul trebuie să fie foarte sofisticat, însă nu-ți face griji, pentru că majoritatea cofetăriilor online îți pun la dispoziție zeci de modele care mai de care mai aspectuoase. Vei vedea că aproape că-ți va părea rău să tai tortul la cât de frumos va arăta!

Tipuri de torturi pe care le poți comanda din cofetăriile online

Iată care sunt, în mare, principalele tipuri de torturi pe care le poți comanda aproape din orice cofetărie online:

    Torturi 3D
Pot fi personalizate cu orice model; fie că vrei să aibă tematica unui sport, a unui hobby sau să arate ca un obiect preferat al sărbătoritului, un tort 3D va fi, cu siguranță, spectaculos.

    Torturi personalizate cu poză
Sunt torturi care arată cu adevărat special! Pot fi decorate cu o imagine simbolică, cu o fotografie care aduce aminte de un moment special din viața sărbătoritului sau, de ce nu, chiar cu poza acestuia!

    Torturi cu personaje din desenele animate sau din povești
Sunt, fără doar și poate, torturile preferate ale copiilor! Tom și Jerry, Daisy și Donald, Minnie și Mickey sau Winnie the Pooh sunt doar câteva dintre personajele celebre care sunt admirate iar, mai apoi, savurate de cei mici la orice petrecere!

    Torturi aniversare pentru ea sau pentru el
Sunt torturi personalizate în funcție de sexul sărbătoritului. De exemplu, un tort cu forma unei truse de machiaj, sau unul decorat cu flori ori chiar în forma unui buchet de trandafiri poate fi cadoul perfect pentru aniversarea ei! De asemenea, un tort în formă de minge de fotbal sau masă de biliard ori poker este cel mai potrivit desert pentru ziua lui!

    Torturi pentru firme
Un tort cu sigla firmei, poate chiar 3D, poate fi cea mai bună alegere pentru petrecerea de la birou!

    Torturi comice
În tot felul de forme amuzante, de la un bust generos de femeie, până la un abonament bine lucrat de bărbat, acestea pot fi torturile perfecte pentru o petrecere a burlacilor sau burlăcițelor, de exemplu. De altfel, te poți gândi la orice formă și-l poți comanda pentru aniversarea unui prieten cu simțul umorului.

    Torturi romantice
Sunt, evident, cele în formă de inimă sau decorate cu inimioare și alte simboluri drăguțe și sunt făcute, de obicei, din ciocolată. Este cadoul ideal pentru jumătatea ta, la ocazii precum aniversarea voastră de cuplu sau Ziua Îndrăgostiților.

Iar dacă ți-am trezit pofta de dulce și te-am convins să încerci produsele unei cofetării online, dar vrei să mergi la sigur, îți recomandăm să apelezi la cei de la Edulce – una dintre cele mai mari cofetării online din București. Îi poți găsi pe edulce.ro, unde poți găsi și ofertele lor de torturi și prăjituri, dar și prețuri și detalii despre comenzi, ingrediente și livrări. 

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer