Ce am mai scris ?
Loading...
duminică, 31 august 2008

Ispravi de soferita

12:50
Ar trebui sa initiem un club al soferitelor care sa-si marturiseasca aventurile?
Sunt sigura ca am avea ce povesti ! ar fi amuzant si interesant fiindca tot mai multe bomboane devin amazoane in zilele noastre si vor sa ia cu asalt lumea barbatilor soferi, pina nu demult un club foarte exclusivist.
Eu am carnet de conducere de cativa ani, timp in care am trecut prin multe si marunte, dar nu m-am descurajat si stiti de ce ? Pentru ca eu cred ca femeile sunt soferi mai buni decit barbatii datorita felului de-a fi dat noua de mama natura.
Am pornit cu curaj si mi-am zis: “Daca-i bal,bal sa fie”. Si a fost, pentru ca in scurt timp am sifonat masina de un stilp.
Masina era noua,frumoasa si m-am gindit tot drumul la ce o sa zica stiti voi cine. El a tacut, s-a uitat atent la masina, si-a aprins o tigara si a zis: “De, ce sa-i faci. Decat tu cu picior rupt, mai bine usa. Ea tace saraca, praf-praf dar tace.
Sa fi fost tu doar julita, ce te-ai fi vaitat zi si noapte..pe de alta parte,piese auto se gasesc, maine o duc la service si poimaine e gata.

Pe tine ar fi trebuit sa te port pe la doctori, la Bucuresti sau Timisoara.Oricum cheltuiala era mult mai mare.
Asta e, si gata. “ Cat despre mine, sunt tot amazoana (neinfricata): inca tinerica,frumusica si – ati ghicit – curajoasa cat doi barbati la un loc.

1 comments:

 
Toggle Footer