Ce am mai scris ?
Loading...
vineri, 26 octombrie 2012

Atunci cand iti repeti suficient de mult o idee, ea va incepe sa fie o parte din tine!

13:57

Am scris astazi despre cum trebuie sa invatam sa ne raportam la situatiile negative din viata noastra, si anume ca trebuie sa extragem din fiecare lucru rau care ni se intampla partea pozitiva, “partea plina a paharului”. Ceea ce sugerez este sa nu consideram imediat ca orice problema cu care ne confruntam reprezinta o tragedie si sa ne gandim foarte bine la cat de mult ne avantajeaza noua situatie. Chiar daca nu reusim sa identificam imediat beneficiul, el exista!

Cel mai important este ca noi AVEM POSIBILITATEA DE A ALEGE! Putem vedea problemele ca avand un impact negativ asupra noastra si astfel sa ne descurajam sau chiar sa devenim depresivi. Ceea ce vom obtine in urma acestei abordari nu va face decat sa inrautateasca lucrurile.

Cel mai bun lucru pe care il putem face este sa consideram ca fiecare experienta aparent negativa din viata noastra este in realitate o oportunitate, ceva din care putem invata, care ne ajuta sa ne dezvoltam, ne educa si ne face mai puternici.

Vorbele lui Napoleon Hill sunt demne de a fi printate si de a fi puse undeva la vedere, pentru a ni se intipari in memorie: “Orice situatie nefavorabila poarta in sine samanta unui beneficiu echivalent, daca nu chiar mai mare!”

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer