Ce am mai scris ?
Loading...
sâmbătă, 8 iulie 2017

Feminitatea femeilor cu silueta mica si subtire

10:00
Multe dintre femei cu sileta mai inalta, se uita de sus, atat la propriu cat si la figurat la cele cu silueta mai mica.
Dar, silueta mica si subtire, este foarte feminina si a induiosat barbatii, care sunt cuceriti iremediabil.
De departe atuul acestei siluete e mai ales subtirimea.
Aceasta subtirime cu cat este mai relevanta si pusa in evidenta corespunzator, cu atat femeia cu o asemenea silueta va parea mai inalta. Aceasta silueta trebuie mai ales prelungita si in nici un caz rotunjita sau implinita.
Acestei siluete i se potrivesc bolerourile scurte,tunici si camasi scurte, fustele putin evazate care dau un aspect sexy si atragator. I se potrivesc de asemenea bluzele mulate pe corp, rochiile in culoare uni.324353983-ee9eba87-ae34-4139-b679-b6c9e99883a7_550
Daca e sa vorbim de culori, as putea spune ca i se potrivesc mai toate culorile, ecosezurile cu modele mai mici si chiar dungile(dar acestea trebuiesc sa fie fine chiar daca sunt si pe lat).
Siluetei mici si subtiri as putea spune ca i se potriveste si albul, desi am observat ca de multe ori este destul de evitat.
Sunt de asemenea foarte apreciati si pantalonii,colantii stransi pe corp, diverse accesorii nostime cum ar fi unele caciuli sau palarii nostime, dar nicioadata cu boruri mari.
Posetele trebuiesc sa fie mici, tocurile trebuiesc sa fie inalte si nu prea groase, de preferat mai subtiri. Atentie, tocurile nu trebuiesc sa fie foarte inalte.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer