Ce am mai scris ?
Loading...
duminică, 2 iulie 2017

Sfaturi pentru vacanta la mare

17:56
Sunt zile frumoase, unele dintre ele presarate cu ceva ploi, ce-i drept mai abundente. Cu toate astea, asteptam cu nerabdare sa mergem la plaja.
Insa, trebuie sa ne protejam mai atent de razele soarelui si sa avem grija sa fim la inaltime.
Pentru toate dintre noi care o sa mergem la mare, as indrazni cateva sfaturi feminine:
- nici o clipa fara deodorant.
- subsuorile depilate atent, la fel si parul de pe picioare, de pe maine, perii de pe la gura etc.(inainte de plecare revizie completa)
- in aceste zile calduroase, nu uitati de hidratarea atenta a pielii
- cele care aveti tenul gras sunteti poate putin mai fericite, pentru ca razele soarelui ususca si indeparteaza cosurile, netezeste pielea si echilibreaza dozajul de sebum
- atunci cand mergem la plaja, fondul de ten trebuie evitat
-daca obisnuiti sa va vopsiti genele, faceti-o inainte de plecare pentru ca rimel-ul nu e indicat datorita apei sarate poate curge si poate provoca iritatii.
femei in bikini la plaja
- alcoolul e de evitat
- avand in vedere ca va trebui sa facem dusuri dese, acestea nu ar trebui facute intotdeauna cu sapun pentru ca vor distruge pH-ul pielii, ca atare sapunul trebuie sa il alegem cu atentie
- nu trebuie sa stam exagerat de mult la soare, mai ales fara cremele de protectie solara adecvate. Cred ca nici-una dintre noi nu vrem inrosiri ale pielii, edeme, pete, dureri de cap, insolatii sau arsuri.
- nu uitati sa fiti ingrijite si cochete ca intotdeauna. Nu se umbla cu rochii decolorate, chiar daca se merge la plaja si urmeaza sa le dam jos,nu se merge cu sandale/papuci deteriorate doar pentru ca le folosim in nisip/apa.
-costumele de baie trebuiesc reinnoite, sa aiba o linie moderna, sa ne avantajeze, astfel incat sa ne scoata in evidenta calitatile si sa ascunda eventualele imperfectiuni.
- nu sunt indicate lenjeria si rochiile din fire sintetice sau care sunt stramte care ne fac sa transpiram si categoric sunt contraindicate tocurile inalte. Prin nisip, cel mai placut si indicat e sa mergem desculte, iar seara in club putem fi cat mai sofisticate.
Pupici!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer