Ce am mai scris ?
Loading...
marți, 29 ianuarie 2019

Silueta inalta si subtire – un vis ?

18:29
Silueta cea mai cautata in ultimii ani de creatorii de moda din lumea intreaga este silueta inalta si subtire, silueta cara este vedeta tuturor colectiilor de moda.
Poate nu tocmai intamplator, moda ultimilor ani s-a adresat destul de mult si tinerilor sub 20 ani care formeaaza o generatie care isi anunta prezenta din ce in ce mai impetuos.silueta inalta
Observam poate la noi fetele, la colegii nostrii de scoala sau de servici ca, tinerii, si in speta noi(ca suntem in continuare tinere, chiar daca unele dintre noi cele de aici ne apropiem de 25 ani), ca suntem o generatie destul de inalta, comparativ cu celelalte.O vedem noi si o spun poate si parintii nostrii.
Silueta aceasta inalta si subtire poate fi chiar dezagreabila daca nu e pusa corect in valoare. Uneori si la mine(chiar daca nu sunt foarte inalta) ea trebuie intrerupta prin linia de croiala sau culoare, pentru a atenua senzatia de inaltime exagerata si implinita prin alte elementa mai de amploare.
Uneori obisnuiesc sa ma imbrac in culori cat mai tari,poate ansambluri in doua tonuri sau unele cu imprimeuri cu motive mari. Gentile clar trebuie sa fie mari, cizmele si ele inalte, incaltaminte cu tocuri nu tocmai inalte.
Insa de departe prefer in zilele la job elegantul clasic. Fie ca e vorba de un costum, de o rochie si sacou, de un bolero o rochie cu croiala clasica, dar nu prefer pe cele prea cambrate, prea stranse pe corp.
Tu ce obsinuiesti sa porti ?

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer