Ce am mai scris ?
Loading...
joi, 11 ianuarie 2018

Atractia femeilor cu silueta mica si plina

18:59
Silueta mica si plina este cea care nemultumeste pe atatea femei. Ca atare, acestei siluete trebuie sa i se acorde o grija si o atentie deosebita, pentru a o prelungi si a o subtia cat mai mult, atat prin linia de croiala cat si prin combinatiile de culori, ideale de cele mai multe ori a fi in tonuri uni.
Femeile cu silueta mica si plina, au tendinta de a se imbraca in mod deosebit in culori inchise, daca nu intotdeauna uni, eventual cu imprimeuri vag conturate sau cu motive foarte mici.
Femeia cu forme pline si nu  prea inalta, o prinde mai mult linia clasica, cu croiala mai dreapta readusa in actualitate in aproape fiecare anotimp prin diverse detalii de finisare.femeie scunda si plina
Femeilor cu forme pline nu i se potrivesc obiectele vestimentare cambrate cu taieturi pe orizontal si e recomandat sa aleaga obiectele vestimentare care subtiaza si alungesc, eventual acelea cu taieturi verticale, buzunare etc.
Din gama de culori, recomandate sunt culorile intense mai inchise, albastru, mov, violet, preferatele tuturor celor prea deschise..
Pentru femeile foarte tinere sunt permise din cand in cand culorile mai deschise,caz in care trebuie atentie deosebita la linia de croiala.
Dupa varsta de 40 de ani, culorile estompate ar cam trebui sa isi faca prezenta mai mult.
Sunt recomandate fustele scurte si usor evazate, dar niciodata stramte pentru a nu pune in evidenta formele pline.
Bluzele subtiri, dar nu pe corp, eventual lejere sunt de asemenea recomandate.
Seara sunt recomandate rochiile stil furou, negre si fara maneci.
Ciorapii sunt recomandati cei bej sau inchisi la culoare, intotdeauna foarte fini si in acelasi ton cu incaltamintea dau senzatia de lungime a piciorului.
Tocurile sunt recomandate cele de lungime medie.
Totul e sa va alegeti articolele vestimentare potrivite.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer