Ce am mai scris ?
Loading...
marți, 27 noiembrie 2018

Rafinamentul rochiilor de revelion

22:10
Dintotdeauna, revelionul a fost o ocazie aparte, unica pentru fiecare dintre noi. In aceasta noapte femeia trebuie sa fie imbracata cu o rochie foarte deosebita, in asa fel incat sa fie o alta, decat cea de tot anul, plina de fantezie si rafinament.
Rochia de revelion trebuie sa fie feminina, plina de inefabil, pentru ca noaptea revelionului este noaptea culorilor de vis, a transparentelor, a decolteurilor adanci si a tinutelor indraznete puse poate sub interdictie un an intreg.rochii revelion
Rochia pentru aceasta noapte trebuie sa fie foarte foarte la moda. De multe ori trebuie sa punem in practica spiritul nostru practic astfel incat aceasta rochie sa nu coste prea scump.
Rochiile de revelion pot fi lungi sau scurte, putin deasupra genunchiului, rochii care sa puna in evidenta  forma corpului, rochii-furou fara maneci, cu decolteu adanc care descopera spatele sau bustul.
Nici rochiile fanteziste nu sunt de evitat sau chiar rochii simple dar pline de rafinament.
Iar daca ne gandim la culori, atat de schimbatoare de la sezon la sezon,nu uitati ca albul si negrul nu se demodeaza niciodata, si sunt de asemenea si foarte elegante.
Culorile pale si fine, pline de rafinament si dintotdeauna feminine sunt preferatele mele.
Iar daca ne gandim la bijuterii, pentru noaptea de Anul Nou, cele de valoare sunt preferate, iar de cele mai multe ori mai bine renuntati la cele obsinuite decat sa purtati unele nepotrivite.
Subliniez faptul ca fantezia nu are nimic comun cu zorzoanele.
Cat despre poseta, aceasta trebuie trebuie sa fie mica, ca dimensiuni, sa se asorteze perfect cu tinuta.
Si nu uitati, zambetul e un accesoriu plin de seductie, apreciat deopotriva de barbatii de langa voi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer