Ce am mai scris ?
Loading...
miercuri, 19 iunie 2013

Coafura la intalnire – un chin ?

06:47

Sunt destul de multe fete tinere,chiar si fete trecute de a doua tinerete, care inca mai simt emotia unei prime intalniri cu o persoana noua(potential iubit), emotie data si de coafura cu care trebuie sa se prezinte la intalnire.

Parul nostru e poate cel mai de pret accesoriu al unei femei, e acel ceva care ne face sa iesim in evidenta si care da in cateva momente o nota intregii tinute.Un par neingrijit e total respingator.coafura

Pe langa asta,de fapt toate avem zile mai bune sau mai rele in ceea ce priveste coafura.

De fapt probleme asemanatoare au si barbatii.Nu va ganditi ca ei pot umbla neingrijiti sau nearanjati.

Indiferent ca avem parul lung sau scurt, cret sau “lins”, trebuie sa te ingrijesti de el.

Produse pentru ingrijirea parului sunt din belsug. Si mare atentie. Produsele sa fie de calitate. E parul vostru, acel accesoriu care va poate umble zilele de “succes”. Stiu eu ce spun.

Asa ca, ce faci daca ai parul scurt, si te trezesti intr-o dimineata si observi in oglinda ca iti sta in toate directiile. Bineinteles ca nu e indicat sa torni gel in disperare si sa apari ca linsa de “milka”.:) E momentul in care nu trebuie sa te enervezi si nu trebuie sa intri in panica.Ai putea incepe prin a-l pieptana frumos, si aplicand putin mousse sau spray fixativ si incerci sa ii dai o alta directie.

Daca ai parul lung, cu fir subtire si observi ca deja se lipeste de cap, desi te-ai spalat pe cap de nici 2 zile,poti sa umezesti putin parul, aplici ceva mousse,apoi il intinzi bine si il piepteni frumos.Eventual daca crezi ca te prinde poti folosi si ondulatorul. Dar mare atentie sa nu il arzi.

Daca ai parul prea des si mult prea cret si iti vine sa ti-l smulgi din cap, pentru ca te-ai saturat de el,din experienta altora, as putea zice, ca dupa ce te chinui o perioada sa il indrepti, si iti spui singura o perioada ca ai reusit, parul tau revine la forma initiala, la acele onduleuri, consider eu destul de atragatoare. coafuri de mireasa impletituri cu aer boem

Il poti fila, dar drept nu cred ca o sa reusesti sa il ai vreodata. Si asa ajungi la concluzia ca trebuie sa gasesti o tunsoare care te avantajeaza si care nu necesita super eforturi pentru a intretine o coafura.

Iar spiralele,buclele sau chiar suvitele pot fi simpatice si poate te-ar avantaja.Consider ca celor cu fata rotunda nu prea li se potrivesc.

Si nu cred ca aranjarea parului trebuie sa depinda de coafura altora. Nu trebuie sa alegi coafura x, doar pentru ca ti-a placut la cineva. Alegerea unei coafuri, se face dupa o analiza atenta a trasaturilor fetei(forma fetei,a nasului, a barbiei, culoarea ochilor,culoarea tenului).

La fel si parul tau conteaza, daca ai firul moale sau ferm, daca are tendinta de tocire la varfuri.

Si indiferent de tendintele modei, de coafura prietenelor tale, stilul tau personal e acela care ti se potriveste cel mai bine.

Pupici!

6 comments:

  1. eu am bucle si ma cam chinui cu ele

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am fost ajutata de natura...imi sta intins si frumos \:d/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. esti un caz fericit. Mie imi sta ca la o "oaie" :P

      Ștergere
  3. Nu cred ca coafura conteaza la prima intalnire, atunci chiar nu conteaza deoarece atunci se cunosc mai bine persoanele si discuta intre ei. Mai multe nu prea stiu, nu prea am intalniri pe banda rulanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si de ce nu te intalnesti cu mai multe persoane ?

      Ștergere
  4. Coafura nu trebuie sa fie un chin. E un lucru de care trebuie sa te ocupi cu placere zi de zi, indiferent de locul unde mergi sau de momentul zilei. Femeile nu isi dau seama ca parul este acel lucru care "sare in ochiul" oricarui barbat inca din primele momente. Un par frumos si sanatos e de dorit.

    RăspundețiȘtergere

 
Toggle Footer