Ce am mai scris ?
Loading...
joi, 4 iulie 2013

Ce trebuie sa adoptati din moda ?

12:11

Multe dintre voi ati putea astepta un raspuns putin mai neobisnuit.Dar spus simplu, as putea spune ca tot timpul trebuie sa adoptati din moda ceea ce va sta bine, obiectele vestimentare in functie de culorile care va prind si care va avantajeaza cel mai bine, si nu in ultimul rand de linia de croiala.

Si de multe ori, nu e rau ca sa va alegeti articolele vestimentare care pot sa imbunatateasca, actualizeze cu investitie relativ mica, acele tinute pe care deja le aveti in garderoba dvs.

Articolele vestimentare destul de excentrice care se demodeaza foarte repede nu sunt recomandate.

Si a fi un fashion icon, sau mai bine spus a fi catalogata tot timpul ca bine imbracata e in primul rand poate si o chestiune de stil si apoi de buget.

VICTORIA-BECKHAM-fashion-icon

Stim cu toate ca hainele “prea la moda” coste destul de scump.

Tinutele vestimentare excentrice,rochiile excentrice pe care nu ajungeti sa le purtati decat la cateva ocazii se demodeaza foarte repede, plus la care mai adaug ca avem tendinta de a ne satura destul de repede de ele.

La fel, culorile tipatoare din garderoba noastra, fie ca vorbim de o rochie de vara de serviciu sau la un palton de iarna, au de asemenea tendinta de a se demoda destul de repede. Plus ca nu le vom mai purta.Si poate acestea ar trebui sa fie in culori neutre.

Sa ne intelegem. Nu sunt de acord cu tinutele de proasta calitate, care se deformeaza foarte usor si se strica repede. Este o economie foarte prost aleasa si pierduta.

Nu sunt prea de acord nici cu zorzoanele, atat de tentante pentru unele femei, care strica de obicei tinuta si silueta. Pot spune ca am curajul de a renunta la cercei si coliere ieftine.Prefer simplitatea decat aceste produse ieftine de calitate indoielnica.

De asemenea, cumparaturile rapide si la intamplare nu sunt recomandate.

O sa ajungeti acasa cu ele, regretand ca vi le-ati cumparat.

Intrebati-va in prealabil cu ce le puteti asorta,cand,daca va vin bine si de asemenea daca sunt haine strict de sezon.

4 comments:

  1. de la noi, mie imi place destul de mult stilul adoptat de Dana Rogoz. E altfel. E pe gustul meu si de asemenea suntem cam la aceeasi varsta

    RăspundețiȘtergere
  2. Victoria e tot timpul la inaltime.Si se mentine foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multe dintre noi avem cate ceva de invatat de la Victoria

    RăspundețiȘtergere

 
Toggle Footer