Ce am mai scris ?
Loading...
miercuri, 15 ianuarie 2014

Adevarata frumusete este cea care nu se remarca

19:53

Scriam zilele trecute despre Arta de a fi fermecatoare si spuneam atunci ca as vrea sa continui dezbaterea.

As continua prin as spune ca privirea noastra descopera insa infatisarea, chipul nostru in special, scotand in evidenta farmecul nostru.

Si sustin ca trebuie sa punem in evidenta tot ce este frumos la tenul nostru, la fata noastra, dar trebuie sa pastram totusi o masura a bunului gust.

Iar daca vorbim de fata noastra de zi cu zi, aceasta nu trebuie sa arate precum fata unei actrite care tocmai intra in scena. Micile defecte pot fi corectate cu bun gust, fara sa ne transformam intr-o pictura.

Cred de asemenea ca nu trebuie sa depasim o anumita limita a normalului, sa nu dam in ridicol.

Si de multe ori se spune ca zambetul nostru schimba fata noastra. Astfel, coltul gurii e frumos sa fie putin ridicat. De multe ori acesta pune in evidenta dantura, ridica trasaturile, increteste putin conturul ochiului. Zambetul este astfel un semn particular al oricarei femei.

Rujul e ideal sa se aplice in totalitate pe buza inferioara, in timp cea superioara se va ruja pana la aproximativ 1mm de extremitati.

 femeie frumoasa fermecatoare

Daca vorbim de sprancene, acestea se stie ca se epileaza astfel incat sa urce usor spre frunte.

Referitor la sprancene, exista o oarecare moda a sprancenelor periate si intoarse.

Nu uitati, pentru a fi placuta, o femeie trebuie sa arate ingrijita inca de cand se trezeste, indiferent daca mergeti la cumparaturi sau la birou.

Chiar daca va place stilul simplu, acesta nu inseamna si neglijenta.

Si nu trebuie neglijat nimic pentru a avea o imagine perfecta.

De asemenea vocea dvs. poate fi perceputa ca fermecatoare sau nu. Nu imi plac persoanele care capteaza intreaga discutie si care pun pe primul plan propriile griji intr-o discutie.

De multe ori e indicat stilul mai spiritual iar timbrul vocii poate face usor diferenta.

De asemenea parfumul ales trebuie sa se faca cu o grija deosebita. Acesta e simtit mai mult de cei din jur decat de dvs.

Pana si mersul nostru denota farmec sau nu, dupa caz. Un mers natural si elegant, echilibrat e pur si simplu incantator.

Geanta se tine intotdeauna in mana stanga si nu se tine precum plasa de la piata.

Daca e sa vorbim si de comportament, unora dintre noi femeile ne place sa ne comportam cu barbatii uneori de sus, ne place sa aratam ca noi suntem sefa in familie.

De multe ori, consider ca eleganta in comportament este poate o eleganta intrata in reflex si nu este numai o chestiune de pricepere, ci mai ales de inteligenta.

Uneori inteligenta este aceea care da o stralucire speciala a ochilor, o anumita subtilitate a surasului si face conversatia stralucitoare sau ironica.

Pupici!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer