Ce am mai scris ?
Loading...
duminică, 26 ianuarie 2014

Pasii unui machiaj eficient

23:37

Majoritatea folosim farduri pentru a retusa anumite defecte sau imperfectiuni ale pielii sau pentru a colora si a scoate in evidenta anumite trasaturi ale fetei.

Insa folosirea rationala a fardului da obrazului un aspect placut si ingrijit, scotandu-i in evidenta calitatile.cursuri de machiaj

La fel cum alegem un parfum, diverse cadouri pentru cei dragi, chiar si fardurile trebuie alese cu atentie, acestea trebuiesc sa fie adaptate tipului de ten.

Astfel, in cazul unui ten gras vom putea folosi fardul si pudra fara grija, spre deosebire de cazul tenului uscat, cand este nevoie ca fardul si pudra sa fie aplicate pe un obraz uns in prealabil cu putina crema grasa.

Aplicarea fardului necesita o indemanare speciala pe care nu toate femeile o stapanesc.

In aplicarea fardului trebuie sa tinem seama de faptul ca intensitatea fardarii trebuie sa fie alta ziua decat seara. La lumina becurilor, fardul poate avea o nuanta mai puternica decat in timpul zilei.

De asemenea, la aplicarea fardului trebuie tinut cont si de varsta si trebuiesc alese acele farduri care chiar le avantajeaza.

Culorile fardului trebuiesc armonizate cu nuanta pielii, parului, ochilor.

O conditie esentiala pentru reusita fardarii este ca fardul sa nu fie aplicat niciodata pe un obraz necuratat.

De asemenea, demacherea trebuie sa se faca in orice seara.

Dimineata, inainte de fardare, obrazul se spala atent cu apa obisnuita, se unge cu un strat subtire de crema grasa sau uscata, adaptata tipului de ten.

Se pot folosi si creme colorate sau fondurile de ten.

Un fond de ten cu care ma simt bine e 5in1 Bella Pierre ULTRA oferit de BePrecious.ro,un magazin online care comercializeaza o gama foarte variata de bijuterii, cadouri si cosmetice. fon de ten mineraql

Acest fond de ten sub forma de pudra este special conceput pentru a acoperi imperfectiunile fara sa dauneze pielii.
Dupa aplicare pielea are un aspect natural placut, e calmata, mult mai neteda si are un aspect natural.

E potrivit oricarul tip de ten chiar si celui sensibil chiar si acnneic.

Poate fi folosit si ca fond de ten, corector, anticearcan,pudra stabilizatoare, factor de protectie solara, conferit de dioxidul de titan.
Un avantaj major e acela ca se  poate aplica direct pe pielea hidratata folosind un penson mare sau un buretel si se poate aplica chiar si umed.

De cele mai multe ori, stabilirea nuantei unui fond de ten este de multe ori o problema de gust personal.

Iar de cele mai multe ori, naturaletea fardarii depinde de felul cum aplicam aceste creme.

Nu vom obtine niciodata o fardare reusita, daca baza respectiva nu va fi intinsa uniform.

Aplicarea fondului de ten se incepe prin atingerea cu varful degetului, inmuiat in produsul respectiv, a obrajilor, fruntii, barbiei si gatului. Crema se intinde in mod uniform pe toata fata.

Dupa cateva minute se poate folosi un servetel pentru indepartarea excesului.

Pudrarea obrazului e bine sa se faca cu o nuanta deschisa, peste care se aplica o nuanta mai inchisa.

Abuzul de pudra este daunator in special pentru tenurile uscate, deoarece usuca pielea, ducand chiar la formare ridurilor.

Voi continua in articolele urmatoare despre moduri eficiente de folosire  a acestor produse cosmetice, in speta a pudrei,particularitati ale modului de fardare a obrajilor in functie de  tipul de obraz, voi continua cu fardarea buzelor si respectiv a ochilor.

Stay tuned!

Pupici!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer