Ce am mai scris ?
Loading...
sâmbătă, 1 martie 2014

Esti roscata? Stii ce culori ti se potrivesc pentru farduri ?

18:07

Continuam astazi seria articolelor cu mici sfaturi despre fardare si voi incerca sa va recomand unele culori  recomandate pentru fondul de ten,ruj de buze, ruj de obraz,rimel  pentru femeile cu parul roscat.

Pentru femeile cu parul roscat, cu tenul si ochii de culoare deschisa recomandat este ca, crema fondul de ten  sa fie de culoare cat mai naturala poate undeva genul piersica. De asemenea si pudra e recomandat sa fie tot de nuanta naturala spre culoarea piersicii.

susan-coffey-glamor-fashion-style-red-hair-girl

In cazul femeilor cu parul galben usor spre portocaliu peste fondul de ten e bine sa se aplice un fond compact de culoare usor galbui. Dar daca esti o persoana cu parul de culoarea rosu-Tizian e indicat un ruj de obraz rosu-cafeniu sau siclam-lila.

Pentru rujul de buze as recomanda o nuanta care armonizeaza cu culoarea parului sau poate un galben roscat sau chiar inchis.

Femeile cu parul rosu trebuie sa aiba mare grija ca rujul de obraz cat si rujul de buze sa se potriveasca cu culoarea vestimentatiei si categoric cu cea a rochiei, atunci cand poarta una.

Pentru gene, as recomanda un rimel cafeniu sau chiar negru.

Urmeaza brunetele !

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer