Ce am mai scris ?
Loading...
duminică, 9 martie 2014

Nuantele de fard pentru brunete

13:00

Imi propun astazi sa adaug un nou episod despre cum ar trebui sa se fardeze o femeie, in functie de tenul ei, de nuanta ochilor si chiar a parului.

Astazi o sa imi indrept atentia catre femeile brunete cu ochii albastri sau caprui si care au un ten brun.

Si renuntati la ideile preconcepute ca blondele sunt cele mai apreciate de barbati.Brunetele sunt foarte atragatoare(cele care se ingrijesc, pentru ca nu concep o zi fara ingrijire).

Daca ar fi sa ma gandesc as spune ca femeile brunete cu ochi albastri si care au tenul brun – inchis ar trebui sa foloseasca cu precadere crema,fond de ten de o culoare cafenie sau poate chiar de culoarea caisei. 

bruntete

Daca ne gandim la pudra, recomandate ar fi aproape toate  nuantele cafenii, acestea adaptate in functie de tenul nostru, daca avem un ten mai deschis sau mai inchis.

Rujul de obraz ar trebui sa aiba o nuanta care sa armonizeze perfect cu tenul, sa fie perfect in concordanta cu culoarea rochiei, cu culoarea rujului de buze si chiar cu cea a lacului de unghii.

Daca e sa ma gandesc mai exact la culori, rujul de obraz l-as vedea intr-o nuanta de portocaliu si chiar de rosu-galbui.

Rujul de buze trebuie ales cu foarte mare atentie. Placute si foarte sexi sunt cele de culoare portocalie, nuantele galben-roscat, de cireasa.

Pentru fardarea genelor niciodata nu se alege albastru. Foarte placute si de efect sunt rimel-urile de culoare cafeniu inchis sau chiar negru.

Pupici!

2 comments:

 
Toggle Footer