Ce am mai scris ?
Loading...
duminică, 7 septembrie 2008

Modalitati prin care sa deveniti mai sexy

15:31
Sa fie sexy si toti sa intoarca ochii dupa ea este visul ascuns al oricarei femei. Pentru a-ti indeplini acest vis nu trebuie neaparat sa dispui de un buget nelimitat, ci sa iti pui imaginatia la contributie.

Sexy, fara sa fii vulgara
Uneori, notiunea de „sexy” este deseori confundata cu cea de „vulgara”. Pentru a evita acest lucru trebuie sa tii cont de cateva sfaturi. Adauga accente neasteptate, o fusta infasurata, un machiaj elegant, ruj rosu. Imbraca-te in materiale care se simt minunat pe piele. Alege metode originale de a-ti exprima senzualitatea, in loc sa porti o fusta microscopica. Poti adauga o nota de farmec aspectului tau fara a trece peste principii sau peste buget.

Ceva obisnuit intr-un mod... neobisnuit
Nu trebuie sa te imbraci in ceva socant pentru a atrage privirile. O jacheta purtata pe dos ar intoarce privirile, dar nu in sensul bun, in schimb, o jacheta orange purtata la o fusta roz ar fi ceva iesit din comun. De multe ori, modificarile subtile sunt cele mai eficiente. La o camasa alba, barbateasca, un pic mai mare, deschide-i nasturii, infasoar-o in asa fel incat sa se suprapuna partile si bag-o in pantaloni sau fusta.

Ruj rosu
Buzele in culori naturale poate ca sunt la moda, dar nimic nu are acelasi efect ca rujul rosu. Foloseste contur pentru buze pentru un aspect perfect, alege o nuanta cremoasa, mata, care sa se potriveasca cu nuanta pielii tale. Rosu-albastrui se potriveste pielii inchise la culoare, rosu-portocaliu pentru pielea maslinie, iar rosu intens pentru blonde. Machiaza discret restul fetei pentru ca buzele sa atraga atentia.

Adauga o palarie
Nimic nu atrage mai mult atentia decat o palarie. Mai intai, e nevoie de curaj sa porti una. In al doilea rand, e nevoie de stil. Combina cele doua calitati si vei avea cu adevarat sex-appeal. Alege forme clasice, palarie de fetru sau cu o bereta, pentru a fi mai usor de purtat.

Cercei lungi
Nu purta nici un alt fel de bijuterie, strange-ti parul la spate si asigura-te ca machiajul tau este discret. Aceasta tinuta merge perfect la umeri goi si parul prins la spate. In mod clar este o tinuta de seara.

Nuante metalice
Negrul este o culoare super sexy, insa auriul, aramiul si alte nuante metalice sunt mult mai luminoase atunci cand vrei sa impresionezi. Orienteaza-te dupa forme simple, culoare si material, nu croiala hainei, si nuante care sa puna in valoare nuanta pielii tale. Nu purta bijuterii mari sau machiaj intens.

Tinute exotice
Rochia asiatica este un exemplu international de rochie cu alura exotica. Salvarii, hainele brodate sunt tinute ce denota feminitatea. De asemenea, rochia chinezeasca cu guler inalt este flatanta, sic si mereu trezeste curiozitatea.

Umbre
Probabil ca una dintre cele mai sexy accesorii este o pereche de ochelari de soare. Adauga putin mister, arata bine pusi pe cap si chiar au o functie practica, iti protejeaza ochii.

Iesire grandioasa
A fi sexy inseamna a fi surprinzatoare, asa ca o rochie dezamagitor de simpla in fata poate fi spectaculoasa la spate. Fara spate, cu bretele sau cu trena, toate acestea au un efect dramatic.

Poarta materiale moi
Efectul materialelor stralucitoare este unul negativ in contact cu pielea. Casmirul, matasea, pielea intoarsa moale sunt adevarate materiale care impresioneaza. Materialele moi, placute la atingere, nu doar ca invita sa fie atinse, dar se simt si foarte bine pe piele, facandu-te sa te simti sexy si rasfatata.

Joaca-te de-a v-ati ascunselea
Materialele vaporoase, furouri, bikini, toate te acopera, in timp ce dantela ramane cu adevarat sugestiva.

Dinti albi
Dantura este cea din cauza careia anumite persoane evita sa zambeasca. Dintii albi sunt considerati o... calitate. Pentru a pastra efectul de alb si stralucitor al dintilor trebuie sa eviti bauturile acidulate. Acestea sunt pericolul maxim atat pentru dinti, cat si pentru sanatate. Virulenta acidului pe care il contin acestea este asemuita cu cea a acidului din bateria pentru masini. Zambetul iti lumineaza obrazul, face bine la sanatate, iti ridica moral, faciliteaza relatiile umane si este un afrodisiac excelent. Daca vrei sa fii sexy, zambeste.

Tocurile
Tocurile reprezinta un element esential intr-o tinuta feminina. Totusi trebuie sa eviti tocurile subtiri si inalte atunci cand stii ca ai de mers mult sau trebuie sa stai toata ziua in picioare. Poti fi la fel de sexy si in pantofi cu talpa plata, balerini, pantofi sport sau pantofi cu talpa ortopedica. Totul depinde de felul cum combini hainele din partea de sus a corpului. O atentie deosebita trebuie sa o acorzi calcaielor.

Prudenta la produsele cosmetice
Sa fii sexy nu inseamna sa ai pe fata o tona de machiaj. Acesta trebuie folosit cu grija pentru a avea efectul dorit, nu unul negativ. Produsele cosmetice trebuie utilizate cu prudenta pentru a nu incarca fata, dandu-i un aspect de fata de circ. Unul dintre trucurile des utilizate de stilisti este accentuarea unui singur element al fetei. Daca folosesti creion contur pentru ochi, nu mai accentua si buzele tot cu contur. incearca sa pui punctul doar pe unul dintre aceste doua elemente, care crezi ca reprezinta atuul tau si doresti sa atragi atentia asupra lui.

Efectul... parului
Parul are un rol deosebit de important. Acesta poate strica sau da stralucire intregii tinute. Anul acesta bretonul si tunsoarea bob sunt pe primul loc. Cine doreste le poate combina pentru un efect garantat. Se mai pot adauga cateva suvite, pentru un plus de sex-apeall. Daca doresti sa pari o persoana linistita, indreapta-ti parul. Acest look se potriveste la o intalnire de afaceri, deoarece parul drept inspira seriozitate. Iar atunci cand vrei sa evidentiezi latura salbatica din tine foloseste cateva bigudiuri pentru a da un strop de ondulare. Parul cret creeaza celor din jur imaginea ca esti o persoana energica, deseori impulsiva, picanta. Daca doresti sa schimbi culoarea parului, trebuie sa o alegi cu grija, deoarece toate culorile contin un mesaj. Doar parul saten este o culoare neutra, de aceea trebuie folosit cu grija.

Piele de bebelus...
Oricat de bine ai fi imbracata, daca pielea ta nu arata tanara si proaspata efectul sexy se evapora. Pielea de pe tot corpul este la fel se importanta, dar cea de pe fata este prima care se vede si care sa startul. Toate cremele nu au efect daca nu sunt insotite de somn, o alimentatie corecta si anumite... abstinente. Trebuie sa mananci cu o ora inainte de culcare o gustare ce contine melatonina, hormonul somnului. Poti savura o banana, un cartof fiert sau miez de nuca. Ceaiul sau laptele cald au acelasi efect. Cele opt ore de somn nu trebuie excluse din program, deoarece, in timp, lipsa lor va avea efecte negative. Ar fi bine sa te abtii de la alcool, iar inainte de culcare de la mancaruri grase si puternic condimentate, de la citrice, cafea, ceai verde sau negru si tigari.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer