Ce am mai scris ?
Loading...
marți, 30 septembrie 2008

Si PRO si CONTRA doar sunt femeie

12:56
Sunt femeie… Asta ar trebui sa spuna totul.
Eu cred ca orice femeie e prin definitie o nehotarata. Sa spun: PRO sau CONTRA mi s-ar parea o incorsetare. Pentru ca nu poti sa fii numai PRO celibate ori numai CONTRA celibate.
Poti sa fii o viata intreaga PRO celibate si la un moment dat sa intalnesti un barbat – unul adevarat (nu spuneti ca nu exista !) – care sa te faca sa-ti schimbi intr-o clipa optiunea de-o viata.
Sau poti sa fii numai CONTRA si sa constati, dupa ani si ani de incercari, ca nici un barbat nu merita dragostea ta. Privesc in jur si de cele mai multe ori vad cupluri nefericite. Sunt plictisiti, sunt dezamagiti sau satui unul de celalalt. Si totusi continua sa se chinuie reciproc.
De ce ? Pentru ca sunt comozi sau poate pentru ca nu au alta solutie. Intradevar casatoria e o privare de libertate. Asta daca nu esti linga barbatul potrivit.
De ce ? Smecheria e sa nu resimti casatoria ca pe o privare de libertate. S-o resimti ca o sursa interminabila de bucurii, de impliniri.
Nu credeti si intr-un barbat nobil, un barbat cu bun-simt si mai ales cu suflet ? Unul care sa intruneasca totul: iubit, prieten, frate, tata ?
Suna mai mult ideal, dar, totusi, nu credeti ca mai exista si dintre acestia ? Asa cum sunt si femei deosebite, desi exista un numar de misogini care ar baga mana in foc ca nu. Eu cred ca exista.
Si exista si dragoste adevarata. Altfel ar insemna ca toate cintecele, toate cartile, toate filmele, toate povestile de dragoste mint.
Chiar si basmele care ne-au incintat copilaria se incheiau printr-o nunta de trei zile si trei nopti.
Dar din pacate , realitatea nu e un basm…

Asadar … PRO …si … CONTRA…

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer