Ce am mai scris ?
Loading...
duminică, 2 februarie 2014

Tu cum previi ridurile ?

13:52

As incepe prin a va “certa” si prin  a va aminti ceea ce ni se transmite zi de zi la tv : consumul exagerat de bauturi alcoolice, cafeaua, tutunul si noptile petrecute prin cluburi ajuta la aparitia timpurie a ridurilor.

Noptile  nedormite si nerespectarea orelor absolut necesare pentru odihna, excesele de tot felul si viata dezordonata ajuta in mare masura la formarea ridurilor.

Pentru inceput, apar cearcanele, apoi apar niste riduri fine pe pleoape, care dau fetei tale un aspect obosit, urmate ulterior de cute, initial superficiale si apoi din ce in ce mai adanci.

Si astea poate din cauza unei lipse de ingrijire sau a pentru ca e ingrijirea este prost inteleasa.

Ridurile nu sunt prezente doar la persoanele imbatranite si nu sunt numai cauza batranetii.

Stim ca femeile cu ten uscat se rideaza de timpuriu, deoarece acestea nu au acel strat protector de sebum, iar daca acestea folosesc pe un ten uscat diverse produse cosmetice destinate celor cu ten gras, efectul este invers.masti-care-te-scapa-de-riduri

La fel, daca avem tenul uscat si folosim sapun si apa calda, apoi diverse solutii alcoolice si astringente obtinem de asemenea efectul invers.

Femeile cu ten gras nici ele nu e recomandat sa foloseasca produse cu glicerina sau puternic degresante deoarece in felul acesta se absoarbe apa din tesuturi sau degresarea nu e benefica, ducand la secretia unui volum mai mare de sebum.

De aceea, utilizarea unor simple creme trebuie facuta cu mare atentie si adaptata pielii, deoarece dupa o periaoda indelungata, pielea se ususca, se ofileste si se rideaza.

Aceleasi sfaturi le-as da si barbatilor. Sa se ingrijeasca atent. Pentru ca si ei sunt supusi acelorasi actiuni ale vantului, consuma alcool, tutun etc.

Ingrijiti-va!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer