Ce am mai scris ?
Loading...
marți, 21 mai 2013

Nu sunt cea mai frumoasa, dar pot face ravagii pentru ca ma ingrijesc.

12:51

Pai da..este exact precum in titlu “Nu sunt cea mai frumoasa, dar pot face ravagii pentru ca ma ingrijesc.”

Astazi o sa va vorbesc despre un dusman al tuturor femeilor si anume ridurile si ce se poate face impotriva lor.

Cred ca sunt destule femei care nu acorda niciodata importanta necesara ridurilor faciale.Am poate destule prietene, unele mai in varsta ca mine, care manifesta o oarecare ingrijorare si descumpanare referitor la ridurile faciale..

Si cred ca excesul ridurilor poate si ar trebui evitat pe cat putinta.

Dar cine sunt responsabile de aparitia ridurilor ? In primul rand e soarele,vantul, excesul tesuturilor adipoase si poate lipsa de tonus a muschilor faciali,viata neordonata,lipsurile dentare sau de ce nu cititul in pozitie defectuoasa si cu lumina nepotrivita.

Pentru mine prima regula in cazul in care trebuie sa stau expusa la soare e sa aplic o crema care sa impiedice innegrirea si arsura pielii. Si acelasi lucru e valabil si pentru un timp mai putin insorit sau cu mult vant.

Pentru ca o piele neteda,ingrijita si fara riduri e ca un vis, e ca o razbunare feminina.

Ca si sfat, poate ar trebui sa nu incruntam sprancenele sau fruntea atunci cand citim sau muncim mai concentrat, fiindca astfel se imprima adanc urmele cutelor in piele.

Impotriva ridurilor superficiale putem sa luptam cu unele substante ce sunt incorporate in creme si masti antirid.

Acestea pot fi fluide sau grase si trebuiesc intrebuintate ca o cura, un timp determinat pentru revitalizarea si reimprospatarea pielii.Crema-A-D-N--anti-rid-Algologie

Si poate nu e rau, ca inca din tinerete sa intrebuintam o crema grasa pentru regiunea ochilor, fiindca in aceasta regiune pielea este mai uscata. De asemenea, atat, gatul cat si ceafa, mainile si chiar decolteul poti fi si ele unse cu aceleasi produse revitalizante.

Si nu cred ca vrem sau ne permitem sa ajungem sa facem operatii de lifting facial, pentru ca aceste operatii depind in mare masura si de calitatea pielii.

Si mare atentie, nu folositi creme de fata antirid si tratamente faciale la intamplare, doar pentru ca acestea miros frumos sau sunt ambalate frumos.

Asa ca, daca nu au aparut inca, sau sunt superficiale, va recomand sa faceti tot posibilul sa intarziati aparitia lor, sau macar sa le opriti evolutia.

Pentru acestea nu este nevoie decat de vointa.

Pupici!

3 comments:

  1. mastile antirid trebuie sa mai astepte la mine, sunt inca tinerica si ma mentin. Mananc sanatos si fac sport.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. foarte bine. Oricum trebuie sa te ingrijesti cat de mult poti. Si din timp.
      Pentru ca o faci pentru tine. Iar provocarea pentru o femeie frumoasa e aceea ca trebuie sa se mentina frumoasa si odata cu trecerea anilor

      Ștergere
  2. eu imi fac o masca pe baza de miere si pot spune ca ma simt bine cu ea.
    Ingredientele trebuiesc citite cu atentie.

    RăspundețiȘtergere

 
Toggle Footer