Ce am mai scris ?
Loading...
joi, 22 august 2013

Ce faci pentru frumusetea ta fizica ?

11:08

Vrem sa fim apreciate, vrem sa fim admirate si de asemenea vrem sa fim invidiate. Dar oricat de frumoasa ar fi o femeie, daca este neglijenta cu igiena ei corporala, aceasta va fi marginalizata.

Igiena corporala inseamna sa te ocupi cu atentie de parul tau,de tenul tau, de ochi, dantura, decolteu, sani, maini, organele genitale, picioare etc. Toate sunt la fel de importante.

Si consider ca nu trebuie ignorata absolut nici o parte a corpului nostru.

De asemenea, consider ca nu e un lux si nici extravagant sa ne ingrijim, sa corectam micile defecte sau sa ne scoatem in evidenta calitatille.

Si consider ca, comoditatea  e doar o lamentare a faptului ca suntem ocupate. frumusete-fond-ten

Ingrijirea superficiala doar la anumite momente sau doar la anumite evenimente da un aspect frivol,respingator daca nu chiar vulgar si cu repercusiuni serioase asupra psihicului dvs.

Iar diferenta dintre o femeie care se ingrijeste si una care nu acorda importanta acestui lucru e sesizabila imediat, in cazul celei care se ingrijeste fata acesteia fiind una luminoasa, relaxata  si frumos mirositoare(ca sa vorbesc numai de fata, aceasta care este poate prima care se vede cu ochiul liber).

Iar in zilele noastre consider ca nu putem concepe frumusetea feminina (chiar si masculina) fara sanatate si igiena atenta.

De aceea preocuparea de a fi frumoasa si ingrijita ar trebui sa ne urmareasca zilnic, sa ne faca sa urmam un program de ingrijire continua. Si chiar daca muncim si suntem obosite, nu trebuie sa pierdem niciodata din vedere aspectul nostru fizic, frumusetea noastra.

Faceti totul pentru a fi frumoase, pline de voie buna, tinere si cat mai atragatoare. O faceti in primul rand pentru voi.

Ingrijirea trebuie sa fie continua si zilnica.

Inscrie-te si tu la newsletter pentru a primi sfaturi simple de infrumusetare,moda si ingrijire personala!

2 comments:

 
Toggle Footer