Ce am mai scris ?
Loading...
miercuri, 14 august 2013

Cum armonizezi culorile

12:14

Observ de cele mai multe ori pe strada, sau doar privind pe geam pentru cateva minute cum multe dintre noi nu stim sa armonizam/asortam culorile.

Folositi culorile deschise sau inchise in corcondanta cu silueta dumneavoastra,tinand seama ca cele deschise ingraja,iar cele inchise subtiaza. Si as mai completa ca, oricare ar fi rigorile modei, daca aveti bazinul mai mare, sunt indicate pantalonii si fustele de culori inchise, iar daca aveti un bust destul de mare la fel sunt recomandate bluzele in nuante inchise. Totul depinde de marimea bustului si cat de provocatoare vreti sa fiti. Tricou cu decolteu rotund si baza cu volane fotomodela.ro

Si de multe ori, inainte de a merge la cumparaturi, si inainte de a cumpara un anumit articol vestimentar, e bine sa va ganditi cu ce puteti asorta acea piesa de imbracaminte.

Si nu sunt de acord cu monotonia coloristica. Si consider ca intr-o tinuta, nu trebuie sa purtati doar doua culori. Si de multe ori eleganta, impune o a treia culoare calda,daca celelalte doua sunt sterse sau de ce nu o culoare neutra daca celelalte sunt mai vii.

Iar de multe ori cand combin doua culori uni,obisnuiesc sa adaug un detaliu inflorat sau de ce nu in dungi. Acel detaliu poate fi o simpla esarfa sau poate fi machiajul meu. Sau poate fi foarte simplu parul dvs. daca il aveti lung si de o culoare bine definita. Poate fi chiar si o bijuterie..

Asa ca avem la dispozitie o multitudine de culori. Avem galbenul cu nuante de la ocru pana la orange, rosul cu nuante pana la roz.

Si se stie ca albul si negrul da intotdeauna o combinatie de bun gust. Totul e in functie de unde mergem si de cum vrem sa fim percepute, si mai ales cum ne simtim noi si ce ne defineste personalitatea.

Totul de pinde de noi, daca vrem sa emanam tinerete,subtilitate,delicatete,simpla incantare,curaj sau provoacare.

3 comments:

  1. sunt mult prea multe fetite care nu stiu sa aleaga culorile. Inteleg ca tineretea le imbie, dar totusi..

    RăspundețiȘtergere

 
Toggle Footer