Ce am mai scris ?
Loading...
luni, 26 august 2013

Cum sa ai grija de buzele tale

07:00
Gura, da expresie obrazului, prin rotunjimea si eleganta formei sale, prin prospetimea buzelor, prin stralucirea rasului atat de luminos si destul de atragator  dand femeii un aer de senzualitate.
Vara, in urma unor expuneri prelungite la soare, sau iarna din cauza frigului, buzele se pot crapa, prezentand un aspect total neplacut.
Buzele crapate trebuie curatite seara cu o crema grasa de demachiant, aplicata pe un tampon de vata, cu care se freaca usor buzele pana la indepartarea completa a rujului aflat pe ele. Apoi se spala cu apa calduta, se usuca pe un servetel de hartie si se aplica o crema grasa care se lasa peste noapte.
La buzele crapate se poate folosi si acea alifie de struguri(numita de noi strugurel), alba sau rosie cu care se ung buzele de cateva ori pe zi.
Pentru corectarea formei buzelor si pentru a le da un aspect mai placut si mai viu, sunt folosite rujurile de buze. De asemenea rujul de buze este o parte importanta a machiajului oricarei femei.
Dar ce conditii trebuie sa indeplineaca un ruj de calitate? Acesta nu trebuie sa fie moale, dar nici prea tare, sa unga suficient buzele la o atingere usoara fara a le rani, sa nu fie toxic, sa aiba un gust placut, sa adere bine si de asemenea sa nu se stearga usor.
Iar un ruj de buze cred ca ar trebui sa se aleaga in concordanta cu nuanta pielii, a parului,a ochilor si chiar cu, culoarea lacului de unghii pe care il folosim.
Eu apreciez culoriile rosii si naturale, nici prea deschise dar nici prea inchise pentru ca acestea imi imbatranesc fata. Si nu folosesc asa multe culori la moda, decat acelea care consider ca mi se potrivesc.Uneori folosesc si creioane de contur.ingrijirea buzelor
Iar daca vorbim de forma la o gura normala, consider ca acesta trebuie aplicat astfel incat sa accentueze linia naturala a buzelor.
O gura mica, pare mai mare si mai expresiva atunci cand este rujata complet, iar o gura mare, pare mai mica atunci cand nu este rujata pana la marginea buzelor.
Balsamul de buze este unul dintre cele mai apreciate produse destinate ingrijirii buzelor. Datorita proprietarilor lor hranitoare, hidratante si abilitatilor de protectie poate fi utilizat  pe tot parcursul anului. Unele balsamuri de buze contin, de asemenea, un filtru de protectie UV, care este deosebit de util iarna la munte, precum si vara la mare.
Iar o gura frumoasa se stie ca nu trebuie sa aiba riduri de expresie la coltul ei. Pentru o prevenire a ridurilor la colturile gurii este bine sa radem cat mai des.
Multe dintre riduri se fac poate si din cauza lipsei anumitor parti din dantura noastra.
Asa ca faceti totul pentru a avea un farmec precum cel al unui obraz tanar, dati-i pe cat posibil o nota copilareasca si strengareasca zambetului dvs. Totul pentru un zambet cuceritor.
Zambiti !

8 comments:

  1. poate citesc si fufele alea care se rujeaza de parca ar merge pe centura

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te roade...sunt alea care iti plac si care le cauti tu ?

      Ștergere
  2. la moda sunt acum implanturile in buze.Unele si le fac natural

    RăspundețiȘtergere
  3. un ghid de machiaj nu faci...ca sunt multe care nu stiu

    RăspundețiȘtergere
  4. si poate o sectiune de igiena intima si sexuala

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sigur. Ma bucur ca imi dati idei si le astept in continuare, in comenturi sau prin sectiunea de contact

      Ștergere
  5. o femeie ingrijita e de-a dreptul irezistibila...chiar daca nu a fost inzestrata de la natura suficient

    RăspundețiȘtergere

 
Toggle Footer