Ce am mai scris ?
Loading...
vineri, 30 august 2013

Cum stai cu invidia feminina ?

23:12

Femeile sunt invidioase. Toate. Mai mult sau mai putin.

Pentru a inmuia putin, as spune ca exista loc sub soare pentru toti si implicit pentru toate.

Sunt poate simple ganduri care mi-au venit azi, cand printre cativa stropi de ploaie intrerupti de razele soarelui, din dorinta de a ma aerisi, stateam in parc si urmaream diverse persoane(mamici,persoane ocupate, persoane tinere..varstnici).

Tu esti invidioasa ? Intrebarea ar putea parea prea brusca, poate chiar formularea este prea tare.

Probabil esti o fata/femeie de treaba, probabil te simti minunat cand un copil te priveste lung,probabil iti amintesti ca ti-ai dori propriul copil sau poate esti un fel de persoana care simti mila si un soi de tristete cand vezi oameni “amarati” si “necajiti” pe strada.

Dar …succesele si buna dispozitie a unor fete/femei cunoscute sau necunoscute cum le percepi ? Ce sentimente iti provoaca ? E vorba de entuziasm si admiratie ? Sau ai putea sa imi spui cum te simti in momentul in care iesi la plimbare cu o prietena de a ta, poate cu una pe care o consideri mai frumoasa decat tine si care atrage mult mai multe priviri decat atragi tu ?

 Irina-Shayk-Intimissimi-Womens-Underwear-7

Poate simti un fel de indispozitie cand vezi ca cea mai buna prietena a ta e mult mai fotogenica decat tine. V-as putea sfatui simplu sa va feriti de invidie asa cum va feriti de microbi si de virusi.

Si v-as sfatui sa va feriti de invidie in primul rand din motive etice.Apoi as zice sa va feriti de invidie din orgoliu.

Pentru ca invidia tradeaza intotdeauna unele complexe de inferioritate. Apoi as zice ca ar fi bine sa va feriti din egoism. Pentru ca e obositor.

Si mai presus de toate e vorba de sanatatea si frumusetea voastra puternic influentata si de invidie(pe scurt: cearcanele care uratesc sunt date de meschinariei, de strambaturi,poate de cutele lasate de retinerea rasului).

2 comments:

 
Toggle Footer