Ce am mai scris ?
Loading...
marți, 10 decembrie 2013

Ce cadou ii faci iubitului tau ?

14:56

Poate niciodata nu suntem suficient de pregatite pentru momentul in care trebuie sa alegem un cadou pentru “barbatii din viata noastra”. Spre deosebire de sexul frumos, alegerea unui cadou pentru femei e oarecum mai simplu, pentru ca unei femei ii poti darui dulciuri,bibelouri,flori ceea ce unui barbat nu i s-ar potrivi.

Iar daca e vorba de iubitul tau, atunci trebuie sa fi atenta ce ii place, ce si-ar dori el, ce hobby-uri are, eventual sa vezi ce ii lipseste si ceea ce i-ar folosi.Abia apoi poti trece la alegerea unui cadou pentru barbati.

Insa de departe, un parfum pe care sa il oferi iubitului tau este cadoul poate cel mai potrivit chiar si atunci cand relatia voastra este la inceputuri si poate atunci cand trebuie sa o iei mai usor iar un cadou prea extravagant si care nu i se potriveste si care poate nu e chiar pe gustul lui nu va avea efectul dorit.

Plus ca un parfum de calitate pe care sa il indrageasca, il va insoti zi de zi, si isi va aduce aminte cu placere de persoana care i l-a daruit, mai ales daca ne gandim ca cei din jur vor fi pur si simplu cuceriti.

In prezent, parfumurile nu mai sunt produse special create numai pentru femei sau fete. Barbatul modern foloseste parfumul la fel de  des precum o femeie, merge la stilist, manichiurist etc. si multe alte obiceiuri catalogate in sfarsit doar ca apartinand femeilor.

De aceea, un parfum de calitate de care poate sa devina dependent si sa aiba pur si simplu acea senzatie de waw cand il incearca e cat se poate de potrivit pentru un cadou de MosNicolae, Craciun sau Anul Nou. Ca sa nu mai vorbesc ca un parfum deosebit si de calitate poate constitui un cadou de Sf. Valentin cum nu se poate mai potrivit pentru iubitul tau, cadou care te va pune intr-o lumina placuta in ochii iubitului tau.

Totul e sa stii exact ce tip de parfumuri prefera, daca prefera parfumurile mai usoare sau cele mai puternice. Si cel mai important e sa fie de calitate. Vremea cu parfumuri de doi lei, parfumuri comune care le foloseste toata lumea, parfumuri care nu au miros persistent sunt nepotrivite pentru un cadou special si te pune intr-o lumina proasta.

Trebuie sa cauti aroma perfecta, acel parfum care sa il defineasca pe el si personalitatea lui, sa fie unic, sa nu apara discutii ca acel parfum e precum al unui prieten de al lui.

Si ai grija ca parfumul pe care il cumperi pentru iubitul tau, sa nu fie acelasi cu al unui fost iubit. Nu cred ca ti-ai dori asta, indiferent de relatie.

Gama de producatori de parfumuri pentru barbati este cum nu se poate mai diversa,poate satisface chiar si cei mai exigenti barbati. fie ca vorbim de producatori precum Armani, Azzaro, Burberry, Bvlgari, Calvin Klein, Carolina Herrera, Caron, Carrera, Cartier, Cerruti, Gianfranco Ferré, Givench, John Varvatos, Paco Rabane, Roberto Cavalli si lista poate continua la infinit.

Spre exemplu Euphoria de la Calvin Klein mi se pare un parfum desosebit pentru toamna iarna. Aroma sa de ghimbir si piper cu nota lemnoasa ii da un aer aparte. Pe langa acestea in compozitie se regasesc intr-o nota fina busuiocul si salvia atat de iubit de barbati.
E preferat de multi barbati de aproape toate varstele.

Alt parfum care e intradevar deosebit e Chanel Egoiste, un parfum ideal de purtat in serile racoroase.E de ajuns sa treaca pe langa tine ca pur si simplu te va pune pe jar la propiu si va surprinde cele mai pretentioase simturi.

Parfumul are in compozitie esente de mandarine amestecate cu coriandru si trandafir turcesc care te va seduce imediat. Aceste esente amestecate cu tonuri de santal, vanilie si ambra ii da o persistenta in timp de invidiat.

chanel-egoiste-eau-de-toilette-pentru-barbati___4

 

Alt parfum care pur si simplu m-a dat gata atunci cand l-am simtit la un prieten pe care nu am rezistat pana nu l-am intrebat cu ce s-a dat, e Rasasi Dhanal Ood Al Nafees , un parfum cu note de baza pe baza de mosc, agar,santal iar aroma e pur si simplu dementiala. Te vei indragosti iremediabil de aroma lui si implicit de cel care il “poarta”.

rasasi-dhanal-ood-al-nafees-parfumuri-unisex___3

Creed Aventus cu note de cihlimbar, vanilie, muschi, mosc este un parfum cum nu se poate mai  minunat! Miroase de-a dreptul  sofisticat, fresh si original.E un parfum foarte persistent si as putea spune ca are  menirea sa te zapaceasca inca din primele clipe.

creed-aventus-eau-de-parfum-pentru-barbati___5

Sper ca acest cateva sugestii sa va fi dat ceva inspiratie in alegerea de cadouri pentru barbati, parfumurile barbatesti fiind o alegere cum nu se poate mai potrivita atat pentru iubitul tau, fratele tau, tatal tau sau alti prieteni apropiati.

Iar daca ai nevoie de ajutor in alegerea unui cadou potrivit pentru persoanele dragi, aoro.ro iti pune la dispozitie o noua aplicatie numita Daruri care iti recomanda cadouri, in functie de personalitatea persoanei caruia vrei sa i le oferi.

Pupici!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer