Ce am mai scris ?
Loading...
duminică, 15 decembrie 2013

Faci totul pentru sanatatea pielii tale

06:38

Zilnic ne preocupam sa avem un obraz frumos, luminos si atragator. Dar in masura in care ne preocupam de tenul nostru,la fel trebuie sa avem grija si de corpul nostru, de forma si frumusetea lui, care este bine sa fie in armonie cu inaltimea, varsta si chipul nostru.

A fi curata, a avea grija de corpul tau(atat de interior cat si de exterior) as privi-o ca o datorie zilnica. Un corp frumos si sanatos iti da putere si bucurie zilnica, stimulandu-te pe tine si pe cei din jurul tau.

Pana acum cativa ani, era o mentalitate putin invechita atat in randul femeilor cat si al barbatilor faptul ca o femeie se ingrijeste atent, aceasta fiind perceputa ca fiind egoista si ca se iubeste prea mult.

Lucrurile s-au schimbat totusi. Ne place sa fim frumoase, atragatoare si foarte bine ingrijite si majoritatea ne preocupam suficient de acest lucru. Iar barbatii au inceput sa aprecieze si ne sustin.

Ca femei, avand o piele mai sensibila si poate mai subtire care este supusa zilnic poluarii,prafului etc. trebuie sa acordam o atentie marita fizicului nostru.femine-collagen-food-supplements-supliment-nutritiv___3

Fie ca vorbim de silueta noastra si greutatea ideala,de unghiile noastre, de parul nostru, de pielea noastra si implicit de sanatea intregului nostru corp.

Insa, sunt multe femei care nu au inteles perfect ca un corp perfect nu se intretine numai prin cosmetica exterioara si/sau cosmetica reparatorie cu bisturiul si ca un factor important reprezinta si ceea ce consuma zi de zi. Stim ca, de cele mai multe ori alimentatia noastra nu e cea mai judicioasa, uneori ajungand sa depasim unele calorii care duc la ingrasare sau la alte neajunsuri iar alte vitamine atat de necesare corpului nostru sa fie deficitare, vitamine care le putem obtine intr-un mod simplu din diverse suplimente nutritive pentru ingrijirea pielii, suplimente care dau organismului acele substante nutritive si vitamine atat de necesare pentru sanatatea lui interioara si exterioara.

Si cred ca ar trebui sa fim intr-o preocupare continua pentru a ne pastra intacta forma si frumusetea corpului, sa ne ingrijim, sa facem totul pentru a o infrumuseta, sa avem grija sa nu depasim greutatea ideala care va avea pe langa un aspect estetic neplacut si un efect puternic asupra sanatatii noastre si implicit asupra aspectului aspectul pielii noastre.inneov-cellulite-supliment-nutritiv-anti-celulita___3

Nu cred ca va doriti o ingrosare a taliei sau a coapselor, sau un obraz cu trasaturi deranjante, cu riduri, o piela imbatranita sau o barbie dubla cum de altfel cred ca nu va doriti acei noduli durerorosi si cu aspect deranjant care duc la celulita. Ca sa nu mai vorbesc de coapse cu aspect neplacut sau de ce nu picioare sau calcaie total inestetice,neingrijite si imbatranite.Fiecare zona a corpului nostru trebuie ingrijita, chiar daca majoritatea partilor le tinem ascunse prin vestimentatia purtata.

Si repet. Nu numai obrazul dvs. trebuie ingrijit. Intreg corpul trebuie sa aiba o linie estetica armonioasa.

Sunt destule femei care folosesc tot felul de tratamente cosmetice care nu au efectul maxim datorita faptului ca aportul de vitamine din organism este insuficient si ca acestea sunt insuficient hranite. Nu sunt rare cazurile in care observ ca acestea au si maini “triste” pe langa acea figura obosita.

Nu sunt rare cazurile cu femei care se plang de faptul ca unghiile se “toaca” singure, sau ca au un aspect ingalbenit, sau ca pielea pare obosita si mata sau imbatranita.

Nu sunt rare nici cazurile in care femeile se plang ca desi folosesc produse cosmetice pentru ingrjirea parului de cea mai buna calitate, ca isi vopsesc parul cu cea mai buna vopsea de par din domeniu, ca aplica tratamente cosmetice pentru ingrijirea parului si cu toate astea parul lor nu are acea stralucire dorita, ca parul lor pare imbatranit si imbacsit sau poate chiar le pica, ceea ce e un adevarat “dezastru” pentru o femeie. Acestea nu inteleg ca “frumusetea” vine si din interior si ca folosirea unor suplimente nutritive pentru ingrijirea parului  care contin vitamine esentiale si substante care sunt benefice pentru o buna dezvoltare a firul de par si care asigura sanatatea scalpului vor rezolva multe probleme cu care se confrunta scalpul si parul lor, indiferent daca vorbim de par vopsit, par predispus la matreata, par care nu are volum sau par care se confrunta cu problema caderii parului.

Totul se poate combate cu suplimentul nutritiv potrivit.

In general, secretul as putea spune ca este o buna circulatie a sangelui la nivel cutanat, care ideal ar fi sa fie stimulata printr-o alimentatie sanatoasa. Dar de cele mai multe ori nu reusim sa absorbim toate vitaminele necesare corpului nostru si e nevoie sa apelam la aceste suplimente nutritive destul de benefice in restabilirea functiilor metabolismului pielii prin stimularea si excitarea zonele specifice ale corpului nostru.

Totul se reflecta pe trupul si pe chipul nostru,felul cum traim,cum ne ingrijim, conditiile in care traim si muncim.

Nu mai cautati motive ca nu aveti timp suficient pentru propria persoana. Gasiti timp suficient.O faceti pentru sanatatea voastra pe termen lung si pentru cei din jur care vor fi stimulati placut.

Orice organism are nevoie de vitamine, dar la femei este de asemenea binestiut ca acestea au nevoi suplimentare. Reamintesc poate doar ca femeile au pierderi mari de fier si prin activitatea organelor genitale si nu de putine ori suplimentele nutritive sunt cele care reusesc sa regleze cu succes acest deficit.

Daca ar fi sa ma gandesc la vitamine as aminti vitamina A numita vitamina frumusetii care lumineaza  tenul,are rolul de a intari unghiile si dau stralucire si vitalitate parului care se va indesi si va inceta sa cada anormal si ca suplimentele nutritive si cremele bogate in vitamina A fac pielea mai moale, mai neteda.

Vitamina E si aceasta destul de utila pentru regenerarea pielii,acnee, caderea parului,combaterea ridurilor de la coltul gurii..

Stim de asemenea ca lipsa acidului pantotenic (responsabil de incaruntire) poate duce la tulburari ale functiilor pielii, caderea parului si atrofie la nivelulul foliculilor pielii.

Toate aceste vitamine si implicit problemele care deriva(celulita,imbatranire,riduri) din lipsa acestora se pot obtine din suplimentele nutritive care se dovedesc de asemenea mijloace binefacatoare si necesare pentru mentinerea pielii in perfecta sanatate si frumusete, pastrand-o cat mai frageda si mai tanara, prin asigurarea unei bune functionari a epidermei.

In concluzie, ingrijirea pielii nu presupune numai igiena,ingrijire si sport, presupune si o alimentatie sanatoasa completata cu succes cu suplimente nutritive care contin substante active,vitamine si hormoni necesare pentru desfasurarea proceselor vitale ale organismului.

Totul pentru sanatatea corpului dvs. !

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer