Ce am mai scris ?
Loading...
marți, 3 decembrie 2013

Cadoul potrivit pentru orice femeie

13:12

Primim si oferim cadouri in mod frecvent. Fie ca e vorba de o zi onomastica sau fel si fel de aniversari, oferim cadouri prietenilor, colegilor dar de cele mai multe ori oferim cadouri membrilor familiei.

Dar oare care e cel mai potrivit cadou pentru o femeie ?

Desi multe dintre noi am putea spune ca suntem profund impresionate de unele cadouri originale, poate chiar cadouri trasnite, care sa ne faca sa ne gandim mult timp cu placere,sau poate doar sa ne amuze si sa ne inveseleasca ziua, cadouri care uneori sunt privite intr-un fel “copilaresc” (asta daca nu cumva barbatii ne ofera un cadou scump si util, cum am vazut ca se poarta in showbizz-ul zilelor noastre).

Iar daca esti barbat, ideal ar fi sa cumperi poate un cadou care are legatura cu pasiunile femeii respective, dar si aceasta se dovedeste o alegere foarte grea si de multe ori depinde si de bugetul fiecaruia. Unele femei poate isi doresc o masina, altele poate bijuterii scumpe, altele poate isi doresc un abonament la o sala de fitness.

Insa de departe, cel mai potrivit cadou pentru o femeie (aproape pentru orice ocazie) este un parfum, un parfum pe care sa il “poarte” cu placere, un parfum care sa ii aminteasca de tine de fiecare data cand il foloseste,care ii va da un zambet si o stralucire in priviri de fiecare data cand il foloseste.

Si orice femeie apreciaza, ii place sa fie rasfatata cu un parfum bun, ca sa nu spun ca au o slabiciune fara margini fata de parfumuri.

Asta pentru ca spus simplu toate femeile vor sa fie frumos mirositoare, sa fie atragatoare si sa ne imbete cu parfumul si finetea lor.

De aceea, un parfum de foarte buna calitate, care sa aiba o aroma placuta si perfect apreciata de femeia respectiva o va insoti mult timp si isi va aduce aminte cu placere de momentul si persoana de la care a primit acest parfum.

Si atentie, e bine sa oferiti cadou unei femei un parfum de calitate la cantitate mai mica,decat un parfum prost la o sticluta mai mare.

Nu degeaba unui parfum i se spune uneori diamnatul lichid. Iar diamantele sunt adevarate “nestemate” care de cele mai multe ori sunt foarte apreciate chiar daca sunt de dimensiune redusa.

Se stie de asemenea ca alegerea unui parfum e si o chestiune de gust.

Nu de putine ori, observam in parfumerii femei absorbite total care uita de notiunea timpului atunci cand incearca aromele .

Unele dintre femei prefera poate acele parfumuri cu un puternic mesaj personal, intim si care exprima poate dorinta de contopire cu persoana iubita, altele exprima poate intr-un mod simplu emotia si starea femeii respective s.a.m.d.

Altele prefera poate parfumurile cu tenta spre incisiv si dulce, altele prefera parfumurile cu arome mai spre masculin sau mai tari.

Alte femei prefera parfumuri cu arome mai “amare”,cu esente florale, volatile sau persistente etc. Fiecare femeie stie ce parfum i se potriveste, acel parfum care ii completeaza personalitatea dar care o pune si in evidenta.

Si mai sunt de parere ca parfumul este de cele mai multe ori un cadou intim, iar alegerea lui trebuie facuta cu atentie in functie de femeia careia ii este destinat (femeie sexy, misterioasa si puternica,romantica etc.).

Iar daca ar fi sa ma gandsc care sunt cele mai bune parfumuri pentru femei ,de departe mie imi place Chanel Coco Eau De Parfum pentru femei, parfum  pe care l-am primit a doua oara cadou, numai pentru ca a observat cat de zambitoare si stralucitoare ma face, un parfum care parca ma topeste si pe care indata ce l-am mirosit de curiozitate pur si simplu m-a fermecat.chanel-coco-eau-de-parfum-pentru-femei-reincarcabil___7

Imi place foarte mult si David Yurman Limited Edition un parfum cu adevarat special, parfum care il folosesc in serile cand iesim in doi.

david-yurman-limited-edition-eau-de-parfum-pentru-femei___4 Si mai recunosc ca mie imi place sa ma dau poate in fiecare zi cu alt parfum, astfel incat sa ii simt mirosul, ca de altfel cum poate procedeaza majoritatea dintre noi femeile.

Iar daca nu nu ati luat inca o hotarare in privinta cadoului, pot sa va recomand cu placere aplicatia "gaseste cadoul potrivit cu aplicatia daruri de la aoro.ro” un loc cu adevarat special, care din cateva click-uri te va ajuta sa gasesti cadoul potrivit pentru persoanele dragi din viata ta.

Pentru ca e frumos sa primesti, dar si sa daruiesti !

1 comments:

  1. orice femeie iubeste parfumurile bune....se aude si la voi barbatiilor...
    vremea cu un spray intesa de 15 lei nu mai e cazul.

    RăspundețiȘtergere

 
Toggle Footer