Ce am mai scris ?
Loading...
sâmbătă, 14 decembrie 2013

Cum iti impodobesti urechile

20:48

Foarte putine femei stiu bine ca urechile nu sunt numai niste organe ale auzului, dar si niste podoabe ale capului nostru.

Ele sunt adevarate bijuterii, siubliniindu-se trasaturile obrazului si dand gratie liniei gatului, atunci cand purtam cercei potriviti care ne dau stralucire si feminitate.

In privinta alegerii cerceilor pe care ii purtam, trebuie sa stim sa alegem forma si culoarea, sa nu fie prea stransi, ca sa nu opreasca circulatia prin clipsul care ne prinde ureche.Ei trebuie sa ne completeze farmecul, nu sa ni-l indeparteze, printr-o forma sau o marime nepotrivita cu trasaturile noastre.cercei pentru mireasa

Cerceii mici sunt cei care se potrivesc la orice fel de format de ureche si de obraz.

Cerceii mari si rotunzi nu se potrivesc obrazurilor mari si rotunde sau patrate, cu “falci” pronuntate, nici loburilor mici sau gaturilor lungi. Acestia se potrivesc obrazurilor triunghiulare, cu parul scurt, celor cu urechile prea departate de cap, sau cu lobul prea mare, pe care il acopera, facandu-l sa nu fie observat.

Cerceii pandanti care atarna cocheti se poarta cu precadere la rochii decoltate, dar se obisnuieste sa se poarte oricand. Sunt potriviti la persoanele cu obrazul prelung, oval sau chiar rotund si cu gatul lung si care au coafuri mai sofisticate.

Cerceii in forma de inele sunt potriviti la persoanele cu ochii mari cu o personalitate mai pronuntata si care sunt mai sigure pe ele si neaparat mai indraznete.

Cerceii colorati, din margele colorate sau  si pietre pretioase, cristale semipretioase sau cerceii fantezie, destul de apreciati pe timpul verii, sunt ideal de asortat cu nuanta rochiilor, a bluzelor si de ce nu a costumului de baie. Sunt modelele cele mai tineresti si sunt foarte decorativi, fiind aparitii de efect destul de apreciate de barbati.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer