Ce am mai scris ?
Loading...
sâmbătă, 14 decembrie 2013

Zambetul oferit de Fungift.ro

18:22

E frumos sa daruiesti, cum de altfel e frumos sa si primesti :). Eu ma stiu pe mine si cum e perioada sarbatorilor de iarna, de departe cele mai frumoase sarbatori ale anului, cand toata lumea e cuprinsa de magia Craciunului, cadourile au inceput sa apara.

Cred ca toti putem darui un lucru micut persoanelor dragi. Si nu trebuie sa fie neaparat scump. Gestul  unui cadou tematic facut din inima e absolut mirific si va face sa primiti in schimb atat de multe iar nu cred ca cineva poate spune ca nu gaseste idei cadouri, cand sunt atat de multe si  pentru toate buzunarele si pentru absolut toate gusturile.

Cadourile de acasa probabil o sa le primesc in preajma Craciunului, dar cele la birou din partea colaboratorilor nu au intarziat sa apara, primele fiind chiar astazi.Cercei-aurii-stralucitori--poza

De la un admirator, secret pentru voi, am primit niste cercelusi draguti, meniti sa faca remarcata orice femeie la o petrecere  datorita stralucirii deosebite a pietrei de zirconiu de 4 carate.
Cercei aurii stralucitori sunt suflati cu aur de 14 K. Modelul lor clasic este perfect pentru un eveniment deosebit, pentru nunti sau aniversari sau de ce nu pentru reuniunea familiei in seara de Craciun.

Cel de-al doilea cadou, primit tot astazi e un set de cesti de Craciun foarte dragut pe care abia astept sa il folosesc, dar probabil momentul cel mai potrivit va fi in seara de Ajun. A venit intr-o superba cutie cadou decorata cu motive de Craciun ce ascunde sase cescute de cafea si sase farfurioare cu acelasi aspect festiv.E poate un set gata pentru a fi facut cadou unei persoane dragi, in timpul sarbatorilor de iarna.

E mult prea dragut. Ideea e ca a venit direct impachetat de la fungift.ro intr-o forma ingenioasa sub forma de cadou care te tine cu sufletul la gura o vreme.

cadouri de Craciun

Pe mine ma suprinde faptul ca primesc diverse cadouri de Craciun de la persoane in aparenta simple, persoane care daruiesc cu zambetul pe buze, persoane de la care nu ma astept sa primesc ceva, persoane pe care poate spre rusinea mea am uitat initial sa le fac un cadou. Dar de fiecare data gestul facut de respectivele persoana e apreciat cum se cuvine.

Sunt lucruri in aparenta simple, dar atat de dragute care inveselesc ziua oricui. Si eu ma stiu pe mine, iubesc veselia, iubesc sarbatoriile, iubesc sa vad pe strada oameni fericiti, oameni optimisti.

Feliz navidad!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer