Ce am mai scris ?
Loading...
duminică, 24 noiembrie 2013

Cadouri pentru cei mici de la aoro.ro

05:48

In curand se apropie perioada sarbatorilor de iarna, perioada in care atat noi, cei mai marisori, suntem obisnuiti sa primim/oferim cadouri celor dragi.

De departe, cei mai “obisnuiti” sa primeasca cadouri sunt cei mici. Vin sarbatori pline de veselie si insemnatate. Incepem cu mici cadouri de Mos Nicolae, zi in care orice copil trebuie sa primeasca un cadou sub brad sau poate o nuielusa pentru cei mai neastamparati si continuam cu fel si fel de surprize si cadouri de Mos Craciun si de Anul Nou.

Copiii sunt lumina ochilor nostrii, sunt veselia noastra de zi cu zi, chiar daca uneori sunt mai neastamparati si ne provoaca mici neplaceri.

Copiii zilelor noastre sunt plini de personalitate si atitudine. Indiferent daca vorbim de baietei sau fetite. Ne uimesc cu inteligenta si perspicacitatea lor.

Copiii zilelor noastre nu se mai lasa “pacaliti” cu cadouri obsinuite  formate din dulciuri  ca odinioara.

Avem copii care sunt pe deplin familiarizati cu tehnica zilelor noastre, copii care se imbraca modern, dupa moda, copii care sunt ingrijiti atent sau se ingrijesc singuri cu produse cosmetice de ingrijire corporala, copii care au grija de igiena lor  sau sunt obsinuiti sa foloseasca parfumuri frumos mirositoare si de calitate sau care  sunt pe deplin obsinuiti sa foloseasca cometice de infrumusetare.

In speta, avem copii care sunt obsinuiti sa aiba propria trusa de accesorii personale, trusa care contine minim  un parfum, o apa de toaleta, o crema sau de ce nu un strugurel de buze pentru fetite.

Iar daca vorbim de produse cosmetice dedicate copiilor, gama de produse cosmentice dedicata celor mici e la fel de variata cum este si cea pentru persoanele in varsta.

Luna cadourilor  e poate momentul potrivit in care cei mici poti fi rasfatati si mai mult cu produse cosmetice special create pentru ei. De departe cele mai apreciate sunt acele seturi cadou de parfumuri pentru copii.

Spre exemplu le puteti oferi diverse ape de toaleta sau de ce nu diverse parfumuri fara alcool special create pentru copii, parfumuri care nu ataca si nu irita pielea

Pe langa utilitatea unui astfel de parfum, acesta poate constitui cu usurinta un cadou de Craciun potrivit pentru copilul tau, deoarece ambalajul poate contine eroul preferat al copilului tau, asta indiferent daca cautam cadouri pentru baietei sau cadouri pentru fetite.

Spre exemplu, pentru baietelul tau, parfumul EP Line Spiderman,un parfum floral-fructat si extrem de jovial va fi pe deplin apreciat de nazdravanul tau.

ep-line-spiderman-eau-de-toilette-pentru-copii ep-line-cars-set-cadouParfumul are avantajul ca este ascuns intr-o sticluta de-a dreptul  incantatoare care are si imaginea eroului de benzi desenate Spiderman, constituind pe langa altele o idee perfecta si pe deplin apreciata pentru cadouri de Craciun pentru baietei.

De subliniat ca aceste parfumuri sunt testate dermatologic, hipoalergenice si non-toxice fiind pe deplin recomandate celor mici, esentele sale fiind atent selectionate pentru a crea o aroma cu adevarat incantatoare.

Acest parfum Spiderman va deveni bucuria zilnica a copilului tau, dandu-i o  buna dispozitie fara margini, mai ales ca va fi si invidiat de colegii lui. 

Sau poate un parfum EP Line Cars(cum este cel de mai sus) pe deplin customizat cu masinute pentru baietelul tau.

Dar nici fetitele nu sunt uitate. Gama de parfumuri sau spray-uri pentru corp special create pentru fetite e poate cel putin la fel de variata cum este si pentru baietei, iar prin ambalajul oferit constituie un cadou de Craciun cum nu se poate mai potrivit pentru fetitele noastre.

Spre exemplu puteti oferi drept cadouri de Craciun pentru fetitele voastre, un spray de corp Barbie Lolly Pop pe deplin customizat cu papusa Barbie sau de ce nu acest Disney Princess Aurora Magical Dreams.disney-princess-aurora-magical-dreams-eau-de-toilette-pentru-copii 

Gama EP Line Disney Princess se remarca ca un parfum unic, conceput special pentru toate micile printese.Si cum orice fetita se viseaza printesa, aceste parfumuri sunt inspirate din lumea magica a faimoaselor printese din basme precum Alba ca Zapada sau Cenusareasa

Parfumul contine esente din cele mai fine si atent selectionate, avand o aroma  extrem de placuta, ce ii va aduce un zambet fara margini.

Iar pentru cei mai mici pana in 3 anisori, o idee de cadouri de Craciun poate fi de departe foarte potrivita un pafum Kaloo, special conceput pentru copii de la 1 luna pana la 3 ani. cu profunde tonuri care exprima echilibrul dintre lejeritate, finete si momente pline de tandrete, special pentru perioada imediat de dupa nastere, perioada cu momente unice de dragoste si gingasie

Si acestea sunt customizate,avand in partea de sus in forma de capului unui ursulet de plus sau a unui iepuras. Seturile cadou contin fie o jucarie mare de plus, o perna sau o marioneta, care ajuta si la dezvoltarea simturilor copilului.

Iar daca ai nevoie de ajutor in alegerea unui cadou potrivit pentru persoanele dragi, aoro.ro iti pune la dispozitie o noua aplicatie numita Daruri care iti recomanda cadouri, in functie de personalitate persoanei caruia vrei sa i le oferi.

Totul pentru sarbatori de vis alaturi de cei dragi!

4 comments:

  1. mamele ar trebui sa se preocupue mai intai de igiena celor mici..care e absolut necesara

    RăspundețiȘtergere
  2. o idee buna cu parfumul. Astea mici au inceput sa se dea cu parfumuri mai mult decat noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. (h) Merci pentru sfat! Am sa cumpar si eu de pe aoro cadoul pentru nepotelul meu ;D

    RăspundețiȘtergere
  4. astia mici sunt mai pretentiosi decat cei mai mari

    RăspundețiȘtergere

 
Toggle Footer