Ce am mai scris ?
Loading...
joi, 7 noiembrie 2013

Cum te imbraci zi de zi ?

18:29

Moda si implicit ultima moda isi va pastra mereu intreaga sa tentatie. Sa fii imbracata la moda sau bine imbracata cred ca sunt doua lucruri diferite.Iar din ultima moda, cred ca ar trebui sa alegem doar ce e potrivit fiecareia dintre noi, in functie de inaltime, silueta sau ceea ce ne avantajeaza.rochie de seara sexi

Astfel, as putea spune ca oricat sunt de numeroase culorile care imi plac, destul de rar obisnuiesc sa ma imbrac in haine care au mai mult de trei culori.Si de multe ori, un detaliu inflorat e acel element care constituie detaliul de la doua culori uni. De multe ori, cea de-a treia culoare e destul de frecvent intr-o nuanta mai vie, in asa fel incat sa dea stralucire celorlalte.

Iar de cele mai multe ori cand cumpar haine, imi pun intrebarea deseori daca se potrivesc celorlalte articole vestimentare din garderoba mea.

De asemenea, mi se par total nepotrivite dungile, bluzele lipite de corp sau fustele foarte stramte pentru persoanele inalte. Pe ele le vad in unele fustite mai largute, unele bluze mai largute si posete mai mari.

Femeile nu tocmai inalte si poate cu cateva kilograme in plus, ar trebui sa ocoleasca rochiile sau bluzele cambrate sau hainele cu guler inalt. Ar trebui sa aleaga din moda, acele articole care “subtiaza” sau “lungesc”, precum si bluzele cu decolteu in forma de V.

Daca nu aveti picioare bine proportionate si o talie nu tocmai de viespe, nu trebuie sa atrageti atentia acestor neajunsuri.

Pentru acestea, rochii dragute cu talie sub bust sau cu talie inalta, boleori, sau simple bluze “mini” le prind destiul de bine.rochie sexi

Daca purtati bijuterii si aveti un gat lung si subtire puteti purta lantisoare si bijuterii mai grele.Si intotdeauna o bijuterie delicata lasa impresia unei maini suple. O mana va capata si mai multa frumusete daca e impodobita cu o bratare subtire si fina iar bratele subtiri pot fi impodobite cu bratari late.

Diminetile se poarta mai ales haine confortabile. Dupa amiaza si seara obisnuiesc sa ma imbrac putin mai romantic. Indiferent daca jeansii, pantalonii si bluzele sunt potrivite pentru activitatile de zi cu zi, acestea mi se par destul de nepotrivite pentru o iesire de seara, chiar daca nu e romantica.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer