Ce am mai scris ?
Loading...
marți, 12 noiembrie 2013

Ce spune silueta despre o femeie

12:42

Silueta, acest cuvant miracol devenit in ultimii anii o adevarata obsesie feminina, este corpul dvs, asa cum este el: subtire, perfect sau cam plinut pentru gustul dvs, sau poate nu tocmai bine proportionat.

Si in general nici o femeie nu e multumita de corpul ei. Si poate nu e rau ca oricare dintre noi sa fim nemultumite.femeie frumoasa

Si fara sa suspinam prea mult dupa silueta pe care nu o avem, trebuie sa invatam sa ne privim propria silueta intr-un mod cata mai detasat si critic.Acest lucru constituie poate prima conditie pentru a reusi sa devenim elegante sau imbracate bine, spre a reusi sa ne punem in evidenta atuurile cae ne avantajeaza.

Si sunt destule reguli pe care o femeie le poate invata.

Acestea incep cu acel bun-simt care ar trebui sa fie caracteristic oricarei femei cumulat poate pe buna proportionare a siluetei.

Aceste simple reguli raman tot timpul valabile si ar trebui sa ne insoteasca toata viata, iar noutatile din moda se adapteaza poate prin prisma acestor reuli.

Iar daca vorbim de siluete, acestea se pot imparti in patru categorii: inalte si subtiri, inalte si pline, mici si subtiri,mici si pline.

Dar despre fiecare tip de silueta in parte, in articolele urmatoare.

Stay tuned!

Pupici!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer