Ce am mai scris ?
Loading...
vineri, 1 martie 2013

Ce rochii purtam primavara 2013 ?

21:32

Stim cu toate ca rochia este simbolul absolut al feminitatii de nelipsit din garderoba oricarei femei.

Odata cu primavara care se lasa asteptata si cu soarele care incearca sa isi faca loc timid in acest inceput de martie acoperit de ploi, si in care oricare femeie trebuie sa straluceasca, rochia devine un element esential si foarte glam pentru orice moment al zilei.

Primavara  aceasta se poarta rochiile in culori calde, jucause cu puternice imprimeuri florale, ideale pentru a te scoate din anonimat si pentru a incanta privirile celor din jur.

Spre exemplu, aceasta este o rochie ce o putem gasi in tendintele acestei primaveri, fiind potrivita atat pentru zi, cat si pentru seara. Imprimeul floral al acesteia va va pune in evidenta feminitatea, iar bretele ce atarna usor pe spate va vor da un aer chic! E pur si simplu incredibil de potrivita pentru tendintele acestei primaveri.

Aceste printuri florale in tendinta sunt ideale pentru o femeie moderna careia ii place sa atraga atentia celor din jur.

rochie-alba-cu-imprimeu-floral-adele-fado__CP302ZG_mare

Au inceput sa fie destul de apreciate rochiile inspirate din moda anilor '50, cu accentul pus pe talie, cu fusta usor evazata si lungimea pana aproape de genunchi,care va da un aer foarte chic in aceasta primavara.

Feminina si eleganta, aceasta rochie este favorita femeilor carora le place sa isi puna in evidenta trasaturile corpului.

rochie-fuchsia-skater__azz62929_38_mare

Chiar si rochiile din dantela alba sau neagra,semitransparente sunt si ele foarte la moda si dau un aer de mister, sexy si foarte senzual menit sa incante privirea tuturor.

O rochie neagra asimetrica este foarte sexy si la moda in special pentru o petrecere de seara. Te va scoate din anonimat iar culorile sunt potrivite de la negru pana la turcoaz.

Multor femei insa nu le place culoarea rosie, din simplul fapt ca o considera agresiva. Mie personal mi se pare foarte atragatoare si pe masura de frumoasa. Si obijnuiesc sa port bluze sau chiar rochii de culoare rosie, fie ele simple sau extravagante,sau asimetrice cum este rochia de mai jos care se gaseste in oferta zega despre care  nu pot spune altceva decat ca mi se pare de-a dreptul minunata.

rochie-one-shoulder-ruched-prom~-de-culoare-rosie__azz61127red_mare

Sa nu uitam de rochiile sport care sunt de asemenea foarte usor de asortat si sunt ideale pentru iesiri in aer liber sau de purtat prin vacante.

Dar cel mai mult cred ca se vor face remarcate cele cu imprimeuri florale, fie ca vorbim de primavara 2013 cat si pe tot cuprinsul verii.Acestea trebuie sa fie cat mai inflorate si cat mai deosebite, menite sa te faca sa iesi din anonimat, indiferent daca e mai lunga sau mai scurta.

Sa nu uitam ca rochiile inflorate au avantajul ca se pot purta si ca rochii de zi, cat si ca rochii de seara.

Acestea asortate cu diverse modele de posete piele vor crea o aparitie de invidiat, destul de apreciata de privirile barbatilor.

Admira, inspira-te si alege ceea ce ti se potriveste.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer