Ce am mai scris ?
Loading...
vineri, 1 martie 2013

Ce asteapta o femeie de la un barbat de ziua ei

07:41

Am inceput cu titlul de mai sus, in speranta ca se va adresa si barbatilor cat si femeilor.

Muti dintre barbatii din viata noastra nu stiu ce asteapta femeile din viata lor de la ei. Si ma refer cu precadere la partenerele lor. Mai ales in perioada aceasta, in care multi nu stiu ce cadou de 8 Martie sa aleaga pentru iubitele lor. Si nu numai de 8 Martie. Chiar si atunci cand cauta cadouri de Valentine’s Day, cadouri de Craciun, sau pentru alte ocazii sau aniversari.

Multi cred ca un sufocant “Te iubesc” rezolva problema. Acel “te iubesc”, accesorizat cu lins ca pe un catel, plus scos la un suc, se face cu fetite de 12 ani. Pentru mine cei care spun cu atata lejeritate “Te iubesc”, nici nu conteaza, pentru ca pur si simplu nu ii cred. Sau de multe ori ma bucur ca nu o spune. Trebuie doar sa imi arate. Si nu ma refer la faptul ca trebuie sa imi faca cadouri scumpe sau …alte minunatii. Cati dintre voi stiti ca o privire spune poate mai mult decat un “Te iubesc”.

Femeile vor sa observe ca va pasa, ca sunteti atenti la ce vor si ce le face fericite.Si observa absolut totul. Nu ii spune “te iubesc”, spune-i cat de fericit esti ca o ai in viata lui si spune-i ca sa te creada. Asta daca te pricepi. Altfel nu.

O femeie sta in primul rand langa un barbat pentru modul in care o face sa se simta. Si aici ma refer apreciata, ascultata,sprijinita.O femeie se bucura spre exemplu sa o surprinzi si cu alte ocazii cu o mica atentie, un mic cadou, sau un buchet de flori oferit si cu alte ocazii. Nu numai de 1 Martie, 8 Martie, Valentine’s Day sau Mos Nicolae.

Si implica-te in problemele ei si spune-i problemele tale. Ii face placere sa te asculte si sigur ii pasa.

Multi cred ca spre exemplu cum a fost Valentine’s Day rezolva problema rapid cu o cutie de bomboane de ciocolata de la supermarket, pusa in punga de hartie multicolora din aia de 2 lei si cu un buchet de flori ieftin si ciufulit, cumparat in graba or sa ne dea gata. Si apoi stau si nu inteleg de ce suntem ingandurate si poate imbufnate sau poate ca zambim din dorinta noastra de a nu va supara. Si apoi va spuneti in sinea voastra sau cu voce tare ca nu intelegeti cu ce gresiti mai ales ca tocmai ne-ati oferit un cadou. Simplu spus, ati luat ceva nepotrivit, nu v-a interesat, ati luat din obligatie de teama sa nu va reprosam ca sunteti mitocani si nu ati luat nimic.

Solutii gasiti dragilor. Daca ati sta macar 2 minute si v-ati gandi ce cadou sa alegeti, ce ne-ar place, ce ne-ar incanta. Nu stiti…atunci pacat de voi. Iar daca e sa ma gandesc la pasiunea oricarei femei de a “arata” cat mai bine si de a fi placuta si apreciata, sigur un barbat poate gasi ceva fara sa dea gres. Sunt o multitudine de idei.

Femeile iubesc hainele, parfumurile, cosmeticele si bijuteriile. Poate nu va pricepeti la haine, poate nu nimeriti marimea, desi culoarea preferata ar trebui sa o stiti sigur,sigur puteti cumpara o bijuterie frumoasa, un set cadou de cosmetice sau macar un parfum de calitate care sa aiba un miros placut(nu ca cel de pe vremea bunicii).

gres-cabotine-gold-set-cadou-i___2

Si sigur nu veti da gres. Un parfum e indispensabil unei femei pentru ca vrea sa miroase tot timpul bine, sa fure gandurile cand trece pe langa un barbat. Nu va ganditi la prostii(ca vor sa acopere mirosul de transpiratie), va asigur eu (chiar daca voi nu observati, si in cazul asta chiar imi e mila de voi), o femeie se spala si se ingrijeste mult mai mult ca voi.Spre exemplu acest  parfum Guess by Marciano for Women Eau De Parfum garantez ca e potrivit si nu e nici scump si o sa fie apreciat.

   guess-by-marciano-for-women-eau-de-parfum-pentru-femei___2      

Si femeile nu asteapta de la voi sa va dati peste cap, sa va imprumutati sau ce alte idei nastrusnice va tec prin cap.

Sigur stie care va e puterea financiara si nu se asteapta sa va dati toti banii pe un cadou pentru ea, pentru ca nu se va simti bine.Si nu pentru ca ii reprosati apoi. Totul e sa ii arati ca iti pasa si ca e apreciata.

Solutii gasesti. Fie ca alegi un parfum mai ieftin sau mai scump. Important e sa fie un parfum de calitate.

Ai grija de femeia de langa tine! Pentru ca asa ai grija de tine.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer