Ce am mai scris ?
Loading...
joi, 7 martie 2013

Cum faci o femeie fericita ?

20:10

Sau mai bine zis, cum ii arati unei femei ca e speciala.Cum ii arati cat de mult conteaza pentru tine. E perioada ei si se asteapta sa o faci sa se simte bine, sa se simta apreciata, adorata.

Nu trebuie sa stai indiferent in aceasta perioada de 8 Martie. Pentru ca te va “costa” ulterior destul de mult. Si crede-ma ca o faci pentru tine in primul rand.

O sa iti zici ca tocmai i-ai cumparat un martisor dragut, poate chiar unul lucrat manual, si ca de 8 Martie o sa ii cumperi o bijuterie draguta urmand ca seara sa o scoti la un restaurant frumos.     femeie fericita - cuplu fericit

Ei bine, crezi ca e suficient. Arata-i ca tu poti mai mult. Arata-i cat de bine te simti in compania ei. Arata-i ca esti altfel decat toti ceilalti. Si sigur isi va aminti cu placere mult timp. Asa o vei cuceri.Poate ar trebui sa iesi putin din tipar. Poate nu ai atatia bani pentru un cadou scump, poate nu ai bani de o vacanta romantica (pentru cei cu bani sa stiti ca se poarta mici sejururi in capitalele europene gen Paris, Roma, Praga sau chiar Venetia) dar poti organiza ceva spontan. Spre exemplu, intr-una din zile din aceasta perioada dintre 1-8 Martie, cand stii ca ea nu are nimic planificat si ca e libera, surprinde-o simplu spunandu-i ca iti iei o zi libera in care sa fiti doar voi doi, sa faceti ceva ce i-ar placea spre exemplu sa va plimbati pe undeva.

Si nu vei da gres nici daca o vei pune pe ea sa aleaga cum sa va petreceti ziua si nici daca vei organiza tu ceva “misterios”. Si cand va crede ca a vazut totul, urmeaza inca ceva. O sa vezi cat de bine se va simti ca nu ai lasat-o singura, ca ai scos-o mcar la o plimbare. Femeilor le place  sa se plimbe prin parc,nu pe fuga si cu ochii la ceas, le place sa fie tinute de mana, sa fie stranse in brate, sa fie “giugiulite”.Cum de altfel sunt convins ca si voua va plac astfel de lucruri, dar sunteti prea mandri de voi si nu recunoasteti.

Femeia vrea ca in ziua respectiva sa fie singura prioritate din agenda ta. Vrea sa fie in prim plan. Vrea sa fie tratata frumos, sa ii acorzi atentie, sa surada, sa se distreze, sa straluceasca, sa te cucereasca cu feminitatea si cu surasul ei.

Vrea sa se simta cu adevarat special.

Alta idee, intr-una din zile,pur si simplu  inainte sa pleci de la job, sun-o si spune-i sa se imbrace cu ceva frumos si ca la ora 6 sa fie gata, sau pur si simplu sa te astepte in locatia x la o anumita ora. Nu ii spune ce ai pregatit. Las-o sa “fiarba”.Si o sa fiarba de placere. Si ai grija sa fii la ora stabilita. Femeilor nu le place sa astepte ca “proastele”  imbracate elegant pana sa veniti voi. Odata intalniti, uita de tot si dedica-te numai ei.

E ziua ei.O zi care va conta si pe care o sa si-o aminteasca mereu cu placere. Si va vorbi despre ea mult.

7 comments:

  1. Eu sincer m-as bucura doar daca ar fi langa mine, nu ar fi nevoie sa ma scoata nicaieri.

    RăspundețiȘtergere
  2. unor femei este cam greu sa arati ca sunt speciale , depinde si de caracterul lor .

    RăspundețiȘtergere
  3. totul tine de noi, sa stim ce sa le daruim si cand

    RăspundețiȘtergere

 
Toggle Footer