Ce am mai scris ?
Loading...
marți, 19 martie 2013

Extensiile de par – must have-ul femeilor din zilele noastre

20:27

Stim cu toate ca podoaba capilara e poate accesoriul cel mai de invidiat al unei femei, e acel ceva care atrage privirile tuturor barbatilor. La o femeie e absolut imbosibil sa nu ii remarci parul, cat de ingrijit e, cat de bine arata,cat de lung e,cat volum are etc.. Numai ganditi-va ce efect are aparitia unei femei cu o coafura si un par de exceptie, atat asupra barbatilor cat si al femeilor.

Cu toate vrem o aparitie de invidiat, ceva care sa produca acel efect wow,sa atraga privirile tuturor barbatilor.

Astfel au venit in ajutorul nostru,extensiile de par natural,acele mici trucuri feminine,  care ne fac sa aratam diferit, mult mai frumoase si care ne ajuta sa facem acea schimbare de look,atat de necesara.

Acestea au devenit un must-have al tuturor femeilor care se respecta. Atat pentru femeile cu un par impecabil si care au nevoie de o schimbare de look, cat si pentru femeile la care podoaba capilara nu arata atat de bine pe cat si-ar dori si care isi doresc un par natural si plin de sanatate si stralucire.

Asa ca, unele dintre noi(ca de altfel toate vedetele cu aparitiile lor spectaculoase) apelam frecvent la extensii de par.

Daca e sa vorbim de extensii de par natural, acestea sunt in diverse culori, cu cheratina sau din par natural,de diferite lungimi,unele pot fi intinse cu placa, altele au sistem de prindere cu capse/cleme sau chiar lipite, etc.

Stiu, o sa imi spuneti ca unele extensii de par sunt asa de slab calitative, si e un adevarat calvar sa le ingrijesti, se incalcesc destul de repede, plus ca la intins cu placa se despica..si tot felul de astfel de probleme.

Important e sa sa cumperi produs de calitate, si sa le montezi unde trebuie.La fel ca la masini :P.

Avantajul major al extensiilor de par, comparativ cu peruca, e ca parul/scalpul respira si astfel sanatatea parului nu e afectata.

Extensiile de par reprezinta o modalitate rapida,accesibila si putin costisitoare de schimbare a look-ului.Cele mai recomandate sunt cele cu clipsuri pentru ca sistemul lor de prindere clip-on nu afecteaza deloc parul.

Se aplica extrem de usor si fac instantaneu parul mai lung si pe deasupra sunt si foarte usor de intretinut.

Asa ca,daca nu vrei sa astepti cativa ani si vrei un par mai lung si mai bogat fara cel mai mic efort, atunci extensiile de par natural sunt solutia ideala!

Extensiile de par natural iti ofera acea  schimbare rapida, fara sa-ti deterioreze parul si de asemenea fara sa il decoloreze.

Au avantajul major ca sunt usor de aplicat, sunt diponibile intr-o gama diversa de culori si lungimi, nu necesita ingrijire speciala si poate cel mai important, se pot vopsi si intinde cu placa.

Acest procedeu de infrumusetare poate fi utilizat atat pentru a obtine mai mult volum cat si pentru a adauga suvite de alta culoare.

SlideDC-3 

Totul depinde de tine, ce anume iti doresti de la parul tau,ce crezi ca ti se potriveste si cum vrei sa arate. Totul e posibil cu extensiile de par natural.

Alta tehnologie de ultima ora sunt acele extensii microring cum ar fi cele de la “Divine Hair”, care au avantajul major ca sunt permanente si sunt din par natural 100% de cea mai buna calitate. Folosind extensii de par microring nu risti sa ti se dezlipeasca la dus sau baie, plus ca se pot refolosi.Acestea se aplica numai la salon de catre personal specializat.

Totul e sa stii ce iti doresti si cat de important e parul tau pentru tine si pentru partenerul tau.

3 comments:

 
Toggle Footer