Ce am mai scris ?
Loading...
miercuri, 6 martie 2013

Colantii – un must have de sezon

19:35

Un trend care se afirma deja foarte puternic in ultimele sezoane este cel al colantilor de dama care iti pot oferi cu usurinta un look trendy si comod.

Colantii au avantajul major ca se pot asorta destul de usor, fie cu tinutele lejere de vara,casual, fie cu hainele de club, fie cu un top scurt sau poate cu un tricou care sa acopere putin soldurile si de ce nu cu o tinuta la servici.

Sunt atat de multe modele de colanti dama, de la nelipsitul clasic negru mat pana la cele multicolore si lucioase, iar materialele folosite sunt din ce in ce mai avangardiste.

Colantii de dama iti confera o impresie de foarte confortabil si de asemenea iti poti oferi cu usurinta un look cat se poate de sexy si atragator.

Colantii de dama cu strasuri sunt si ei foarte la moda si iti da un aspect de senzualitate,care incanta orice privire.

Colantii luciosi si sexy de dama ai putea spune ca sunt putin banali.Dar nu e asa.Se poarta mai mult ca niciodata.Fie ca sunt usor decupati, cu diverse broderii, cu insertii de piele sau dantela, sunt un articol vestimentar care iti ofera un aspect sexy aproape la orice tinuta si pot fi purtate atat de femeile cu o greutate normala cat si de cele putin mai plinute.

colanti-din-piele-ecologica-vanessa-bas-bleu-200-den-6776-4

Mai ales daca au si un usor decupaj prin partile laterale.Par putin indrazneti dar sunt de foarte mare efect.

Sunt modele nenumarate si pe toate gusturile.

Spre exemplu acesti colanti tip jeans Marilyn (din bumbac) ce imita foarte bine blugii,foarte flexibili, 100% opaci si foarte la moda, sunt de-a dreptul minunati. I-am vazut la Sosetaria.ro, un magazin online de ciorapi, dresuri si sosete de calitate.

colanti-tip-jeans-marilyn-967-6853-4

Orice design ai alege, colantii iti scot in evidenta picioarele, care vor arata minunat si sexy. Uitati-va numai pe strada cat de mult atrag femeile imbracate in colanti.

Se poarta de asemenea si colantii trei sferturi sau din cei bagati usor in pantof la fel cum se poarta si pantalonii skinny.

Atata timp cat ii asortezi cu haine corespunzatoare si sa formeze o tinuta tinereasca, iar accesoriile sa fie pe masura, nu vei reusi decat sa stragi priviri admirative.

Indiferent de stilul adoptat,cateva perechi de colanti dama nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer