Ce am mai scris ?
Loading...
joi, 25 iulie 2013

Ce inseamna un sutien bun ?

11:10

In mare masura, armonia unei siluete depinde nu numai de articolele vestimentare care se vad, ci si de acele articole de lenjerie intima de loc neglijabile pentru o femeie cum ar fi sutienul si chilotul.

Astazi voi incerca sa va vorbesc despre sutien, acest articol vestimentar indispensabil fiecarei femei, recomandat sa fie purtat si de catre tinerele fete de pe la varsta de 12-13 ani.Acesta are rolul de a remodela o silueta, eventual sa amelioreze un bust mare sau dimpotriva unul mai mic.

Fara un sutien bun, cu greu se poate realiza o silueta armonioasa chiar si la varsta de 16-17 ani sau de ce nu 18 ani.

Si de aceea, cand comandati sau cumparati un sutien, nu va grabiti, incercati atatea pana il gasiti pe cel potrivit, pe cel bun, pe cel care sa va puna in valoare bustul.

Dar ce inseamna un sutien bun ?

Un sutien bun, in opinia mea, este acela in care te simti bine, ale carui bretele nu se trag, care nu lasa semne la baza sanilor, care nu deformeaza pieptul pastrandu-i formatul natural sau dupa caz ameliorandu-l.sutien

Dar,destul de in voga sunt sutienele push-up foarte apreciate atat de fetele tinere cat si de cele mai inaintate in varsta.

Iar cand probati un sutien,pentru o mai buna siguranta, acesta ar trebui probat pe sub o bluza subtire.

Depinde ce iti doresti. As zice ca sanii nu ar trebui sa fie nici provocatori si nici turtiti.Desi unele “aspecte” stradale contrazic putin, aspecte foarte apreciate de barbati.

Daca aveti sanii rotunzi, sutienele cu cupe rotunde va pun cel mai bine in valoare, iar daca sunt de un format mai lat, puteti cauta un sutien  gen “printesa”. In schimb daca aveti sanii foarte mari categoric cred ca trebuie sa va orientati spre modele care sustin foarte bine.

Si atunci cand alegeti un sutien,trebuie sa va intrebati tot timpul sub ce anume il veti purta. Daca il veti purta cu o rochie/bluza decoltata nu veti putea alege un sutien inalt.

Sutienele se confectioneaza in general din materiale lavabile, din bumbac, matase mai plina, diverse modele de dantela dar si chiar din nailon.

Dantela desi este foarte frumoasa, are dezavantajul ca uneori iese prea mult in relief, iar nailonul care este cam transparent da un aer de indecenta.

Si atentie cu igiena. Sutienele se spala des :P.

Daca e sa ne gandim la culoarea sutienelor, as putea spune ca albul e culoarea numarul unu, desi multe femei tinere prefera negrul. Mai rafinate sunt cele colorate cum ar fi maro, albastru, violet, rosu etc.

Si sutienul trebuie asortat cu chilotul(despre acestia intr-un articol viitor).

Sa nu mai vorbesc ca niciodata nu vei avea suficient din aceste articole de lenjerie intima.

Pupici.

3 comments:

 
Toggle Footer