Ce am mai scris ?
Loading...
duminică, 14 iulie 2013

Femeile si slabiciunile lor

19:05

Se spune ca temperamentul si caracterul pot fi ghicite inca de cand suntem mici.

Cand suntem foarte tinere, faptul ca suntem pofticioase, ca mancam cu placere si chiar cu lacomie ceea ce este apetisant, fara sa ne retinem, nu ne da nici un fel de alarma si chiar ni se pare foarte firesc.femeie ingrijita machiaj

Dar o data cu trecerea anilor, toate micile si marile noastre slabiciuni, se inscriu in asa numita “foaie de observatie”, o data cu acel consum destul de excesiv de paste fainoase,grasimi animale, carne, dulciuri, bomboane si ciocolata, tigari, cafele s.a.m.d. Astfel ca incepem sa ne ingrasam, tenul nostru incepe sa isi schimbe culoare, apar cearcanele si ridurile..

Suntem de asemenea ispitite, de fel si fel de produse cosmetice care mai de care mai parfumate, cu mirosuri de fructe sau diverse plante.

Uneori, poate din lacomie, cheltuim peste masura din dorinta de a avea din cat mai mulet si mai diferite, fie ca vorbim de alimente, produse de infrumusetare, sau obiecte vestimentare si asta chiar si atunci cand bugetul nostru de cheltuieli nu sta chiar asa roz.

Am intalnit unele femei(una imi e o prietena) care mai mult din orgoliu si pentru ca se simt foarte frumoase(atragatoare nu cred :P), nu isi dau cu nimic pe obraz, nu folosesc creme de protectie solara, creme hidratante si nici fond de ten, isi lasa la vedere unele imperfectiuni/pete pe obraz, nu isi ingrijesc sprancenele, lasandu-le groase, nu se epileaza la subsuori, considerand agest gen de naturalete un atu in seductia masculina ?(Eu ma cam pierd aici :P).

Va continua ……..

Inscrie-te si tu la newsletterul Fotomodela.ro pentru a primi sfaturi simple de infrumusetare, moda si ingrijire personala.

6 comments:

  1. avem mult mai multe slabiciuni. Astept cu nerabdare continuarea si apoi daca imi dai voie o sa completez. Pentru ca ma stiu pe mine si slabiciunile mele , multe........................................

    RăspundețiȘtergere
  2. multe se intretin doar pana se marita si apoi..

    RăspundețiȘtergere
  3. cele care se ingrijesc sunt foarte atragatoare si roiesc barbatii in jurul lor. Cand sunt delasatoare si "comune" deja parca sunt ignorate

    RăspundețiȘtergere
  4. Marea lor slabiciune suntem noi barbatii :P

    RăspundețiȘtergere

 
Toggle Footer