Ce am mai scris ?
Loading...
duminică, 7 iulie 2013

Cum iti pastrezi prospetimea vara ?

06:16

Vara, anotimpul cel mai asteptat de fiecare dintre noi, ne face sa ne gandim la plaja, iesiri in aer liber pana seara tarziu si de ce nu iesiri pana dimineata in cluburile insetate de distractie.

Temperaturile crescute de afara ne fac sa ne imbracam cat mai lejer, ne dau o senzatie de bucurie si degajare fara margini.

Cu toate astea caldura excesiva ne moloseste si ne face sa transpiram, si ne da uneori o senzatie de disconfort, mai ales cand suntem departe de dusul salvator.

Este momentul in care coafurile sofisticate nu sunt indicate,parul fiind lasat sa respire in voie.O periere usoara care sa emane tinerete si sa expuna un par frumos ingrijit e suficienta.

Pentru a nu pierde mantaua pielii care ne protejeaza de microbi, nu e indicata folosirea sapunului la fiecare dus, si e indicata o aplicare a unui lapte demachiant cat mai lichid.

Pentru a ne feri de deshidratare, e necesar ca zilnic sa consumam cat mai multe lichide(sucuri de fructe, apa minerala preferabil plata).femeie protectie solara rochii de vara sandale accesorii

Rochiile pe care le purtam nu trebuiesc sa fie stramte, ci cat mai subtiri si largi si in culori cat mai deschise:alb, galben, verde pal, rosu,mov etc. 

Pantofii nu sunt recomandati cei montati sau cu tocuri inalte, de preferat fiind sandalele usoare si comode.

Tinuta va fi accesorizata cu esarfe subtiri(poate stilul degrade sau un model preferat care sa ne faca sa ne simtim bine) si cu diverse accesorii cum ar fi margele frumos colorate si cu un design special, asortate cu tinuta,culoarea ochilor si chiar a rujului.

Dupa fiecare dus, un masaj cu o crema fluida de la picioare pana la gat e binefacatoare si relaxanta.

Pe fata un masaj usor in directia muschilor fetei si cu tendinta catre tample folosind crema potrivita tenului nostru e absolut necesara.Ne fereste de riduri si da un aspect tineresc.

De asemenea o masca cu fructe intinereste pielea si ii da un aspect de catifelare.

Daca folositi rimel, aveti grija ca acesta sa fie de calitate si sa nu se scurga pe obraz din cauza caldurii. Poate o vopsire profesionala a genelor la un salon de cosmetica nu ar strica.

Si daca vreti sa folositi farduri, fondul de ten tip crema e recomandat.

Tinutei noastre incarcate de femininitate, nu trebuie sa ii lipseasa  parfumul sau apa de toaleta cu miresme florale, menite sa emane in jur o atmosfera suava incarcata de prospetime.

Si poate cel mai important e sa ne mentinem silueta in forma pentru zilele de plaja unde trebuie sa fim pline de prospetime si cat mai atragatoare.Faceti cat mai multa miscare si evitati sedentarismul.

Corpul nostru trebuie sa aiba o forma incantatoare si de invidiat.

Pupici!

10 comments:

  1. ce rochie minunata are "cea" din poza

    RăspundețiȘtergere
  2. iubesc rochiile de vara si esarfele subtiri de vara care iti dau o feminitate aparte si te scot din stilul comun adoptat de catre multe dintre noi

    RăspundețiȘtergere
  3. vreau si eu la mare. Anul asta nu am ajuns. Anul trecut am fost si in tara si in Turcia.

    RăspundețiȘtergere
  4. voiam sa merg weekendul acesta dar cum vremea nu se anunta foarte atragatoare am lasat-o pe cel viitor.Macar sa prindem 1 zi de soare ca apoi ne intoarcem la munca in Buk.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anul acesta am fost o singura data in vacanta dar nu la mare, urmeaza luna vitoare sa merg cateva zile cu iubita.

    RăspundețiȘtergere
  6. sa vedeti fetitele la plaja privata la Mamaia cu mafiotii langa ele..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vrei sa stai si tu cu un mafiot ?cauta-ma

      Ștergere
    2. ai bani...dar multi...incepem cu o deschidere de shopping de 10mii si apoi mai vedem noi

      Ștergere
  7. marea ne cheama la ea \:d/

    RăspundețiȘtergere

 
Toggle Footer