Ce am mai scris ?
Loading...
miercuri, 17 iulie 2013

Cum utilizati parfumul pe timp de vara?

06:18

Oare cate dintre voi stiti ca parfumul nu se aplica direct pe piele, acesta fiind responsabil uneori pentru producerea petelor maronii atunci cand ne expunem direct la soare. Daca vreti sa aplicati direct pe piele atunci puteti folosi o apa de colonie mai slaba, destul de utilizate si acestea.

Indicat e sa se aplice pe punctele mai calde ale pielii, cum ar fi dupa urechi, in podul palmei, la incheietura mainii sau foarte putin pulverizat pe par.

Si poate toate dintre noi, dupa un dus caldut cand pielea e curata si ingrijita, masata cu ulei special si creme de intretinere corporala, obisnuim sa aplicam si un parfum usor.parfum feminin

Si asta tine de rafinamentul nostru, de propria noastra civilizatie.

Nu sunt de acord cu parfumurile care ii chinuie pe cei din jur, fiind genul care prefera mai tot timpul un parfum subtil si fin.Imi plac destul de mult cele florale pe baza de busuioc,menta, rozmarin lavanda dar nu ma dau inapoi nici de la cele orientale.

In masina nu prea mai sunt de acord cu bradutii aceia care au miros tipator timp de 2 zile, obisnuiesc sa imi cumpar acele parfumuri cu flori uscate tip punguta.

Daca e sa ma gandesc la parfumuri in functie de culoarea parului, as zice ca blondele prin gingasia lor,cele cu ochii albastrii si cu pielea alba li se potrivesc parfumurile cu esente florale, celor cu ochi caprui si cu pielea mai aurie, ca si roscatelor, li s-ar potrivi niste parfumuri mai picante sau cat mai sofisticate.

In schimb, satenele si brunele cred ca li s-ar potrivi parfumurile naturale orientale sau cele pe baza de mosc.

Iar daca vorbim de barbati, nici acestia nu sunt uitati. Oferta e destul de variata si pentru ei, fie ca vorbim de ape de toaleta,parfumuri speciale pentru barbatii “macho” sau nu,diverse aftershave-uri si tot asa. In curand o sa scriu si pentru voi barbatii, asa ca “stay tuned”.

Nu uitati, parfumul pe transpiratie e total inutil si daunator.

5 comments:

  1. parfumurile florale sunt preferatele mele si ale iubitului meu

    RăspundețiȘtergere
  2. Citez "parfumul pe transpiratie e total inutil si daunator" - ar trebui marcat cu bold si rosu, sa vada mai multi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar ca ar trebui marcat altfel.Sunt prea multe care nu stiu lucrurile astea de baza. Barbati si mai multi.

      Ștergere
    2. Nu degeaba am pus fraza respectiva ultima.

      Ștergere
    3. mai bine le scriai ca sa se spele inainte.

      Ștergere

 
Toggle Footer