Ce am mai scris ?
Loading...
vineri, 19 iulie 2013

Femeile si slabiciunile lor – a doua parte

19:09

Aceasta este continuarea primei parti a articolului femeile si slabiciunile lor.

Naturaletea o inteleg la tinerete, atunci cand avem un ten frumos, cand obrazul nostru nu are nevoie de fard, dar si atunci tenul nostru trebuie curatat de impuritati care se depun din atmosfera si trebuie de asemenea hranit si hidratat. Si chiar si atunci, putin fard si un ruj discret iti pun in lumina si mai mult frumusetea si tineretea. Chiar si atunci, parul trebuie sa fie frumos pieptanat (tot timpul) si de asemenea curat si lucios.

Nu sunt de acord nici cu abuzul de fard, cu incarcatura mare de pudra sau fond de ten si poate nici rimelul poate mult prea negru in zilele insorite.

A nu se intelege ca sunt de acord cu timiditatea, pentru ca nu sunt, dar limita trebuie stabilita cu atentie.

Si nu sunt de acord cu nepasarea unor femei, atunci cand vine vorma de ingrijire personala, la unele poate din lene, pentru ca altfel nu stiu cum as putea sa o numesc.

Si as putea spune ca si atunci cand suntem la noi acasa, trebuie sa ne imbracam frumos. Nu sunt de acord ca atunci cand stam in propia noastra casa, sa imbracam o camasa de noapte si papuci, cand am putea sa imbracam o rochie civilizata de casa. La fel cum nu cred ca e bine sa stam in propia casa nepieptanate. E vorba de noi, cum ne percepem.Si poate e un fel de lipsa de respect fata de noi si fata de cei din preajma noastra.femeie ingrijita coafura[4]

Si cred ca partenerii nostrii ar fi incantati sa aiba chiar si acasa langa ei, o fiinta ingrijita si nu neglijenta, frumos pieptanata si mirosind frumos, nu a mancare, cu un suras frumos si fermecator.

Ce mi se pare de asemenea respingator la unele femei,e faptul ca umbla cu mainile neingrijite, ca nu se parfumeaza sau umbla cu haine barbatesti.

Si as zice, ca nu trebuie sa pierdem nici o ocazie in care sa ne aratam feminitatea si sa ne-o punem in valoare pe cat putem de mult.

Trebuie sa ne punem in evidenta ce avem frumos, fie ca vorbim de un decolteu, fie de un suras atragator, gesturi seducatoare pline de gratie, fie el chiar si mersul.

Si inainte de toate trebuie sa fim femei.

3 comments:

  1. cred ca sunt multe care nu isi spala zona intima zilnic

    RăspundețiȘtergere
  2. asa au fost invatate de mici. Dar nici acum cand sunt mari nu isi dau seama. Indiferent ce ai facut ziua respectiva, cat de curata te simti, te speli obligatoriu.
    Probabil de mici, copii ar trebui invatati/fortati sa se speli pe dinti si in zonele intime zilnic.PUNCT

    RăspundețiȘtergere

 
Toggle Footer