Ce am mai scris ?
Loading...
miercuri, 11 septembrie 2013

Cum sa ai grija de sanii tai

05:01

Sanii trebuiesc ingrijiti cu mare atentie al fel cum se ingrijeste orice alta portiune a corpului care trebuie ingrijita si din punct de vedere al frumusetii formelor cat si din punctul de vedere al frumusetii pielii. Nu va mai spun de ce. Atat barbatii cat si femeile stiu de ce. Punct.

Si ingrijirea trebuie sa se faca in mod continuu, indiferent de varsta la care suntem, acesta contribuind in mare masura la aspectul armonios al femeii.

De obicei cand e prea tarziu nu prea se mai poate face mare lucru fara tratamente cosmetice sustinute sau fara bisturiu(total nerecomandate). Vorbim chiar si de perioada pubertatii si chiar putin dupa pana cand sanul sa se formeze.

La pubertate consider ca nu trebuie purtat sutien, pentru ca acesta strica forma strivind masa glandulara in dezvoltarea ei. Asta in cazul in care sanii nu sunt foarte mari, acestia trebuie sa fie sustinuti deoarece greutatea duce la alungirea lor, iar sutienul produce strangere si chiar lasa urme pe sani destul de inestetice si deranjante.

Si sunt destul  de putine femei care pot sta fara sutien.iar atunci cand se alege un sutien acesta trebuie ales cu foarte mare atentie atat din punct de vedere al formei, sustinerii cat si din punct de vedere al materialelor din care este confectionat.

Poate multe dintre femei chiar nu stiu ca la baie sanii nu trebuiesc sa stea in apa fierbinte, acestia este bine sa fie spalati cu apa calduta usor spre rece.

Sunt destul de utile lotiunile/cremele pentru  tonifierea si intarirea sanilor.ingrijirea sanilor

Acele creme pentru fermitatea bustului poate le considerati insignifiante, le veti observa beneficiile in timp.

Subliniez cu tarie, ca orice modificare de marime si chiar de culoare, orice durere sau diferiti noduli care nu dispar nici dupa perioada cilcului, necesita vizita la medic de urgenta, la fel cum sustin ca vizita anuala la medic e esentiala.

Asa ca lasati la o parte leacurile babesti.

Referitor la expunerea sanilor la soare, se stie ca razele UV sunt periculoase pentru orice zona a pielii si mai ales pentru decolteu, iar pentru sani trebuie o crema cu factor de protectie solara cat mai mare.Iar daca tii la sanatatea ta, solarul e total nerecomandat.

Sa nu mai vorbesc despre igiena sanilor. Stiti de asemenea ca multe dintre noi transpiram sub sani. Ca atare spalarea sanilor e absolut necesara, dar nu recomand spalarea cu mult sapun pentru ca acesta poate duce la aparitia iritatilor sau a unor pete.

Amintiti-va doar ca o femeie cu un decolteu frumos este pur si simplu foarte atragatoare.

3 comments:

  1. igiena trebuie sa fie foarte stricta...

    RăspundețiȘtergere
  2. consider ca multe deformari ale sanilor sunt si din cauza sutienului neadecvat si poate si din cauza ca sportul practicat este necorespunzator sau poate lipseste

    RăspundețiȘtergere
  3. multe femei nu se ingrijesc..poate zic ca vor sa fie placute pentru cum sunt ele..si ca, corpul lor nu conteaza...Asa isi zic cele care nu au un corp ingrijit...dar cu toate astea nu fac nimic in afara sa se planga la infinit

    RăspundețiȘtergere

 
Toggle Footer