Ce am mai scris ?
Loading...
duminică, 15 septembrie 2013

Cum sa iti ingrijesti dantura

01:04
De fapt poate titlul articolului ar trebui sa fie “ Cum sa ne ingrijim dintii si cum sa ii pastram cat mai mult”. Valabil atat pentru femei cat si pentru barbati.

O gura frumoasa si atragatoare nu este determinata numai de formatul si de prospetimea buzelor cat si de dintii pe care ii are.

Cu totii ne dorim o forma regulata a dintilor, fara colti ce ies in afara, albi, curati si sanatosi, acoperiti de niste niste gingii frumoase care sa scoata in evidenta un zambet cu adevarat cuceritor.

As putea incepe prin a va spune ca, categoric spalatul pe dinti de cel putin doua ori pe zi cu o pasta buna si cu o periuta de calitate care nu raneste gingiile e poate cel mai important, iar graba la perierea dintilor nu e recomandata.

De asemenea, spalatul dupa fiecare masa e absolut necesar. Nu conteaza ce mancam si cat de usor am mancat.

De asemenea, dupa ce va spalati dintii,este bine sa se faca o cura cu apa dentara poate din cea bazata pe salvie, fiind binecunoscut efectul salviei in sanatatea dintilor.

La fel, folosirea atei dentare zi de zi, este la fel de importanta. Nu o considerati un gest rusinos. E un gest cat se poate de normal si foarte sanatos.

Si va mai spun ca o dantura neuniforma, neingrijita corespunzator si poate cu carii, va da un aspect respingator.Iar cariile trebuiesc tratate imediat ce apar. Indiferent cat de mici sunt.

De asemenea e foarte recomandat ca la aproximativ 2 luni sa se schimbe periuta de dinti, aceasta pierzandu-si in timp calitatile. La fel si marca pastei de dinti trebuie schimbata la cateva luni.

De asemenea pentru un zambet perfect cu dinti albi si stralucitori, poti aplica chiar la tine acasa diverse tratamente pentru albirea dintilor si paste de dinti special concepute pentru a-ti albi dintii.

Totul pentru zambetul tau !

8 comments:

  1. dantura categoric trebuie sa fie perfect ingrijita...la fel cum nu trebuie sa ai par care atarna din nas, par nespalat s.a.m.d

    RăspundețiȘtergere
  2. ata dentara e absolut necesara si Face Minuni.
    Apoi pasta de dinti de calitate completata cu periuta de calitate.
    Va intreb: Cu ce zambiti ? Ce se vede de la distanta ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. un zambet stralucitor si o dantura frumoasa e de-a dreptul atragatoare

      Ștergere
  3. important e ca igiena danturii trebuie sa fie drastica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. categoric...mirosurile neplacute si dantura inestetica sunt respingatoare

      Ștergere
  4. cea mai de seama podoaba sunteti voi fetele si corpul vostru, apoi casa voastra

    RăspundețiȘtergere

 
Toggle Footer